Gość hydro2 Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 Co powiecie o tej gierce,czy istnieja w to jakies zawody?? A moze jest klan :) Kto z Was dojdzie wyzej niz 500 pietro reka do gory :) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 moze jakies namiary albo co, bo o 2:30 nie moge znalesc google w ulubionych :) http://www.icytower.borec.cz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 1. Gierka Wypas! 2. www.icytover.prv.pl Tylko kurde jakoś nie potrafię dalej niż 289 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 ja narazie wskoczylem na~148 ietro. pozniej juz nie nadazam spacji wciskac :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 Mi narazie udalo sie do 395,ale planuje w ciagu tygodnia dosc gdziwes do 600 orzynajmniej.Nie wiem czy wiecie ale tam mozna tworzyc sobie postac,nie tylko sciagac nowe postacie,ale mozna jes fajnie przerabiac (chodzi mi o odglosy) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 My w szkole w to se z kumplami pykamy... w dmoku mam lepsze gry :wink: Ale jak sie robi jaks ranking tweakowcow to chetnie werme w nim udzial... Wszkole doszlismy do 300 - 400 (cos kolo tego...) A moj rekord to podam jak se sciagne i potrenuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 8O 24 poziom :lol: (krotko gralem - spacja nie wyrabia ;-) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 Looknijcie na www.icytover.prv.pl i ściągnijcie sobie replaya najlepszego kolesia. Masakryczny wypan po prostu. Podziw :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 dobilem do 212 pietra. powiedzcie jak robic te kombo skoki bo czasmi mi wyjdze, ale jak widac to za malo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 ja dobijalem cos kolo 180 - troche spozniony ten topick a gra starraaaaa Update Sorry ale dzis mi sie paluszki placza tak 350 to na luzach nabijalem a rekord mialem 480 - teraz przed chwila po 2 msc'ach niegrania nabilem bodajze 340 za pierwszym razem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 8O 24 poziom :lol: (krotko gralem - spacja nie wyrabia ;-) ) ja np ustawilem sobie skakanie na kropke (moj ulubiony klasyczny guzik odpowiadajacy za strzal,akcje i reczny w grach roznego rodzaju) bo tez mi spacja nie wyrabia po ktoryms tam pietrze. Zeby np wyszedl wam kombos to musicie sie starac chodzic jak to mozliwie najdluzej na jednej kladce a pozniej sie na niej rozpedzic tak jak by sie chcialo wleciec w sciane a nastepnie nacisnac strzalke w przeciwna strone by trafic na kladke. Jak do tej pory moj kombos to text GORGEUS. Co do klanu to jestem za :) PS - sprobujcie przebic inny rekord ktory pprzyznam ze sam nie wiem jak zrobilem - dojdzcie do 135 pietra nim raz zadzwoni dzwonek przy wskazowce :) POZDRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zari Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Świetna giera - 377 level i dalej jakoś tak trudno troche.;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 A ja mecze sie juz w okolicach 200go pietra- za duzo papieroskow ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unkes15 Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 hehe moj rekord to 418 ale gralem juz dosc dawno, ostatnio najdalej na 389 wskoczylem. w replayach jest zajebisty mix jak koles jednym combosem jakies 360 skoczyl i dostal 111000 pkt !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 jak narazie 420 i ani jednego wiecej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 Wiecie co nagralbym wam replaya ale mi sie nie chce - ludzie ostrzegam ta gra najpierw wciaga potem sie nudzi a potem wk.ur.wia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 Wiecie co nagralbym wam replaya ale mi sie nie chce - ludzie ostrzegam ta gra najpierw wciaga potem sie nudzi a potem wk.ur.wia a po jakims czasie znow wciaga,nudzi itd :) ale i tak ja lubie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Gracie jeszcze w tą gre? Dla mnie gierka jest bardzo fajna, można się troche pobawić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Ja nie mam cierpliwosci i momentalnie mnie krew zalewa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 Może ktoś później przeniesie do pierwszego postu [; "Icy Tower jest darmową grą zręcznościową. Polega ona na tym, aby wejść na sam szczyt pewnej wieży. Za każdym razem, gdy upłynie czas, ekran podnosi się coraz szybciej. Głównym bohaterem jest Harold, raper przyjaźnie nastawiony do życia. Gra może wydawać się prostą, jednak jest inaczej. Wystarczy chwila nieuwagi, aby zlecieć. Za każdy stopień, otrzymuje się 10 punktów, lecz nie tylko za to. Można dostać dodatkową ilość za wykonane specjalnych ruchów. Im szybciej Harold porusza się, tym wyżej i z większą siłą skacze. Może, także odbijać się od ścian. Gra wciągająca z ładną grafiką i dobrze dobraną muzyką." Download Download (2.52MB) - Mirror 1 Download (2.52MB) - Mirror 2 TOP10 Score: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. Floor: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. Combo: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. Wyniki wysyłajcie na PW :> Powodzenia :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Fajna gierka, kiedyś w nią grałem choć bez specjalnych sukcesów ;) Najlepsze jest to że jest ona tak niesamowicie banalna.....a WCIĄGA :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Dobra, to jadymy, właśnie zainstalowałem. Kiedyś tą gierkę widziałem chyba :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 (edytowane) zasysam ;) 162 moj max :/ Edytowane 2 Lutego 2007 przez 05_03_1992 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 (edytowane) Mój 170, ale to szybko chodzi po 150. Screena nie daję, bo wynik lamerski. Kumpel jak mi powiedział, że zrobił 400 to mi oczy wyszły ze zdziwienia. Edytowane 2 Lutego 2007 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 blee narazie 166 ale walcze dalej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Mój 403 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Dziś to zainstalowałem z nudów, na razie rekord to 263, ale wiem że kiedyś jak grałem miałem ok 400 mój kumpel na lekcji inf miał coś ok 600. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leogict Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2009 piętro 444, combo około 150, punkty: około 20 000 , co sądzicie o wersji 1.4 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...