rout Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 witam mam problem z ww. karta. chodzi o to , iz jak chce posluchac muzy to sie restartuje.slychac tylko kawalek piosenki , potem tak jakby 'freeze' i reset :((. to samo , jak chcialem pograc w diablo2. zanim pokazal sie napis 'blizzard' itd komp sie zrestartowal :(( to samo mialem , jak chcialem uruchomic jedna gierke we flashu do ktorej link jest w toppicu smiechu. probowalem rozne stery , mialem omegi 29.xx , teraz dentki 45.23 i dalej to samo :(zwiekszalem vagp z 1.5 do 1.6 i dalej to samo :( myslalem ze karta sie przegrzewa , ale to raczej niemozliwe przy sluchaniu muzy. ale przystawilem do karty zalmana 92x92 i dalej to samo :(( pomozcie prosze... pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 może wirus, może procek sieprzegrzewa, może któryś wiatrak stanął, może zasilacz zdycha, może się system sypie. sprawdź te wszystkie opcje a problem zniknie. jeśli nie to wtedy się martw. jak dla mnie na 00% nie wina grafy, skąd ci to do głowy przyszło ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 Może współdzielenie IRQ, chociaż wątpię, żeby się aż taki syf robił... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 hm... w sumie to nie wiem bo 3dmarka przechodzi ok, vice city tez jakos chodzi. ale wczoraj jeszcze mialem r9700np wiec nie wiem.. czy przez to ze nie zrobilem formata moga byc takie szopki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grosikboss Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 Formatnij i zobaczysz czy to właśnie to. Ja jak zmieniałem kartę na XP wszystko było bez bólu wyciągłem starą nową wsadziłem stery zainstalowałem i hulało. Sprawdź może to pomoże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 ok , to jednak nie grafa. wlozylem fxa5600 i dalej to samo. czyli jednak czeka mnie format :/ thx za pomoc pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...