mily Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 Witam. Mam nastepujacy problem. Mianowicie mam konto WWW na pewnym serwerze gdzie wpisalem chmod 1033 language i teraz nie moge wejsc do tego katalogu, nie moge go usunac, ani zmienic chmoda na innego :(. Za kazdym razem wywala mi Access Denied. Co robić :?: Da się to jakoś naprawić :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 wpisz: chmod 777 languagei bedziesz mogl wszystko :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mily Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 Przecież pisałem, że nie mogę nawet zmienić CHMOD'a ;(. Nic nie moge - zawsze Access Denied :!: :( A przy próbie zmiany CHMOD'a TotalCmd wywala mi dokładnie coś takiego: "SITE chmod 777 language 550 Could not change perms on language: Permission denied" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 Rzeczywiscie, sorki, nie doczytalem. Popros admina o zmiane chmoda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mily Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 Czyli mam rozumiec ze inaczej sie nie da :?: :(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...