e!Gr00bY Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Kurde nie pomyslal bym ze Epoxy sa az tak wrazliwe, mi moj ECS chodzi spoko i nie mialem jeszcze problemoof ze mi np jakas grafa nie pojdzi bo za bardzo firmowa jest ;P To się ciesz, że Ci ECS chodzi dobrze. Dziś idę męczyć się z ECSem na SiSie. Co chwilę zwis.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Wiecie co ? Jako domniemany "fan" Intela martwie sie taka sytuakcja. Czytam na stronkach, czytam w pisach, widze w testach, czytam na forum, ze AMD popada w tarapaty maxymalnie. Ciagnie na deficycie. Nie wrozy to kolorowo na ceny u Intela :( Rzycze wszystkim i sobie zeby ten egz. Liska byl dziwactwem niespotykanym juz nigdy. I ceny nowych procków bedą wynosiły 3-4 tys zł..... BTW - Życzę pisze się przez samo "ż"...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 o shit, a ja chcialem epoxa sobie sprawic, a tu taka kicha :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 No to zmiana procka, delikatny montaż coolerka (bo CS od Thunderbirda już nie pasuje :)) A CS od palomino pasuje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Gr00bY Mazur"] Wiecie co ? Jako domniemany "fan" Intela martwie sie taka sytuakcja. Czytam na stronkach, czytam w pisach, widze w testach, czytam na forum, ze AMD popada w tarapaty maxymalnie. Ciagnie na deficycie. Nie wrozy to kolorowo na ceny u Intela :( Rzycze wszystkim i sobie zeby ten egz. Liska byl dziwactwem niespotykanym juz nigdy. I ceny nowych procków bedą wynosiły 3-4 tys zł..... BTW - Życzę pisze się przez samo "ż"...... Qrcze na maturze ani jednego orta a tu taki bug !!! Sorki za niego. Az oczy bola, fuj :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Gr00bY Mazur"] Kurde nie pomyslal bym ze Epoxy sa az tak wrazliwe, mi moj ECS chodzi spoko i nie mialem jeszcze problemoof ze mi np jakas grafa nie pojdzi bo za bardzo firmowa jest ;P To się ciesz, że Ci ECS chodzi dobrze. Dziś idę męczyć się z ECSem na SiSie. Co chwilę zwis.... no oczywiscie ze sie ciesze bo mialem wczesniej ECS K7VZA na ViA KT133A i na tym nie bylo tak wesolo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TanneR Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 No i jakie te wyniki w porównaniu z Palomino ??? 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 No i jakie te wyniki w porównaniu z Palomino ??? 8)wlasnie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 No i jakie te wyniki w porównaniu z Palomino ??? 8)wlasnie? Wyniki czego? Podkręcania? Bo chyba nie mówicie o wydajności? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 aż tak źle? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 teaz mam ecs'a i chodzi stabilnie jak skala tyle ze mam niestety zasilke do d... i nie moge se za bardzo proca kretnac, jak dam 1,5 ghz to nie moge se pograc chociarz seti chodzi stabilnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 aż tak źle? Kurde, ale z czym? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 aż tak źle? Kurde, ale z czym? :) Piłeś coś dziś Lisek czy paliłeś? Z wydajnością pewnie.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 No mi własnie chodziło, o jakiekolwiek wyniki. Mówiłeś, że się słabo podkręca, wspomniałeś o problemach z kompatybilnością i w ogóle, a dalej? Już go wyjąłeś i nic z nim nie robiłeś? To po co go w ogóle testować? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Gr00bY Mazur"]Piłeś coś dziś Lisek czy paliłeś? Z wydajnością pewnie.... Jedno i drugie :) A co miałoby się niby zmienić? Przecież to ten sam procesor co Athlon XP 2100+ wykonany w technologii 0,13um i z wyższym o 0,5 mnożnikiem. Chyba logiczne że wydajność rdzenia Palomino i Thoroughbred jest identyczna. Właśnie też porównałem sobie temperatury na obu procesorach. Palomino 2000+ - 49/57 Thoroughbred 2200+ - 61/67 Temperatury to spoczynek/obciążenie. Są dość dziwne, przyznać trzeba. Chyba EPoX mnie znów zawodzi, gdyż radiator na dotyk jest taki sam albo nawet chłodniejszy w przypadku T-bred'a taktowanego zegarem o 133MHz większym od poprzednika. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 No tak, zapomniałem napisac o podkręcaniu. Chłodzenie - GlobalWIN CAK38. 2000MHz dalej pozostaje w swerze marzeń u AMD :( Niezależnie od Vcore, ale było w sumie niedaleko. Udało mi się wycisnąć z procesora 1,95GHz przy napięciu 1,825V. http://service.madonion.com/compare?2k1=4150697 To są wyniki z czydemarka które uzyskałem (9751 punktów). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...