aberos2 Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 Cześć jestem posadaczem klawiatury logitecha, dokłądnie to internet navigator SE. I zassze mam dużó klaiwszy ustawionych dla swoich własnych potrzeb. Jeżeli robie sobie formata to muszę wszystko od nowa konfigurować Czy wie ktos może z was jak zapisać zmiany? lub gdzie znajduje się plik z tym całym configiem. Wtedy bym sobie tylko podmienił i wszystko by było cacy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 Cytat Cześć jestem posadaczem klawiatury logitecha, dokłądnie to internet navigator SE. I zassze mam dużó klaiwszy ustawionych dla swoich własnych potrzeb. Jeżeli robie sobie formata to muszę wszystko od nowa konfigurować Czy wie ktos może z was jak zapisać zmiany? lub gdzie znajduje się plik z tym całym configiem. Wtedy bym sobie tylko podmienił i wszystko by było cacy :) Mam identyczna klawirke i w zasadzie nie mam tego problemu bo skonfigurowalem ITouch tylko raz na poczatku (mam image partycji zrobiony Ghostem :D ) Wydaje mi sie (na 99%) ze wystarczy zachowac plik iTouchcf.exe by pozniej moc go skopiowac (i zastapic juz istniejacy) do katalogu z Itouch. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aberos2 Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 wiesz też mi się tak zdawało, wypróbuje, ale ja sie nie uda to ZONK będzie :P Mógłbyś mi wytłumaczyć na czym polega image partycji? :) A Ghost to Norton Ghost? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 Cytat wiesz też mi się tak zdawało, wypróbuje, ale ja sie nie uda to ZONK będzie :P Mógłbyś mi wytłumaczyć na czym polega image partycji? :) A Ghost to Norton Ghost? Poczytaj --> Norton Ghost dla poczatkujacych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aberos2 Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 NO niestet y to nie ten plik iTouchcf.exe :( Może jakieś inne sugestie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...