kastej Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 Nie myslcie ze jestem jakims tumanet ze sie o to pytam, przeczytalem cala lekturke o tym i nadal nic.. Mam Durnia 1400 i juz 7 raz probuje mu odblokowac cache L2 i nic..powiedzcie co robie zle... Duron .. DHD 1400LV1C MIXIB 0348MPMW Laminat kolor braz Na poczatku probowałem wszystkimi ołowkami jakie mam w domu , h 2hb. itd..i nic..zakupiłem lakier przewodzacy...walnalem piekna warstewke i nadal nic....Plyte mam MSI kt4v, pamiatki 256 ddr pc 400. zasilacz 350 w Codegena.. Czy po wlaczeniu kompa powinna nadal pokazywac sie nazwa procka Duron..czy powinije juz widniec Athlon...gdzies byly jakie s fotki o tym ale przy TPSIe to mi to 3 dni otwiera sie.. Powiedzcie co robie zle...albo jak mam sie do tego prawidlowo zabrac...chetnie bym looknal na linki ze zdjeciami...prosze o rade w tej sprawie...jakis fonik mozecie podac to oddzwonie..Mecze sie z tym juz od 5 dni i nerwy mi puscily Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 Stary dam ci jedną radę: opcja "szukaj" i nawet obrazki się znajdą :) ..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 Mój sposób na odblokowanie: D1400 brązowa obudowa, ścieżki niewidoczne. Obkleiłem taśmą "wszystko" pozostawiając jedynie odkrytą dziureńkę po laserze. Ołówek 8B (miększego nie znalazłem :D )- nie rysowałem, tylko "utykałem" rysik w otwora. Nadmiar usunąłem wilgotną szmatką. Taśmę odkleiłem, wyciąłem z niej malutki kwadracik i zalkeiłem dziurakę. Działa (ciekawe jak długo :D ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...