dszyszko Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 Witam wszystkich. Mam maly problem, otoz mam komputer na ktorym loguje sie w Windows 2000 do glownego serwera (komputer w firmie) i po zalogowaniu mama ukryty dysk twardy komputera, floppy i cdrom. Jednak po uruchomieniu Total Commander'a, ktory mam na dysku sieciowym mam widoczne wszystkie ukryte dyski!! Czy ktos wie jak mozna zrobic, zeby byli widoczne te napedy, ale normalnie z Explorer'a??? Przy logowaniu komuter jakby cos "robil" z plikiem cmd.exe, choc nie wiem czy ma on cos w spolnego z ukrywaniem tych napedow. Dzieki za wszelka pomoc Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 Sciągnij sobie Tweak UI. Znajdziesz tam odpowiednią opcje. Ewentualnie mozna zrobic to bezposrednio w rejestrze ale za dużo z tym zabawy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 Wydaje mi sie, ze taka jest konfiguracja klient-serwer i administrator zrobil to celowo... abys pracowal na tym, na czym masz pracowac, a nie grzebal po dyskach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...