REC_DJ Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 http://www.benchmark.pl/artykuly/rzut_okie...r/strona-1.html chcialbym by ktos kto wie gdzie mogę znależć inną / bardziej wiarygodną recenzję niz ta na benchmarku tego coolera ... zapodal mi linka do tejże recenzji - a najlepiej porównanie z THERMALRIGHT-em... lub inne tego typu recenzje tego coolerka... z góry dzieki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 Tutaj i tutaj linki do kilku testów. niezla chlodziarka, dobrze jej idzie na minimalnych obrotach :-D skoro juz w testach pl to niedlugo bedzie w sprzedazy :-) Pozdro 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj.MaX Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 Całkiem niezle urzadzonko ciekawe ile bedzie kosztowac :-/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Testowałem to wczoraj z kumplem vs Zalman 7000A-Cu i ThermalRight SP-97 @ Barton 2300Mhz 1.825V - powiem tak: Zalman (medium) [46st] Gigabyte (medium) [44st] ThermalRight (medium) [39st] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Testowałem to wczoraj z kumplem vs Zalman 7000A-Cu i ThermalRight SP-97 @ Barton 2300Mhz 1.825V - powiem tak: Zalman (medium) [46st] Gigabyte (medium) [44st] ThermalRight (medium) [39st] Na jakim wentylu biegal ten Thermalright? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaulPlaski Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 Proszę tutaj jest test ale po niemiecku i pisze niestety o cenie 50 Euro, trochę dużo ale.... czego się nie robi dla ukochanej maszynki http://www.teccentral.de/artikel/artikel_280_s0.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...