CthulpiSS Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 Witam, jak w temacie - robię właśnie kolejną rewizje w zbiorniku z pompką, i mam pytanko : w modzie Witchhuntera ( http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=25522 ) widać połączoną ze zbiornikiem PH802, Pytanie: jak daleko można się Waszym zdanie posunąć w usuwaniu kolejnych przedsionków do wirnika pompy ? czy danie wlotu bezpośrednio na wirnik czegos tam z samym mechanizmem tłoczenia wody nie zmąci ? jak widać - chodzi mi o to "coś" zaznazcone na czerwono. pomożecie :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voor Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 Pytanie: jak daleko można się Waszym zdanie posunąć w usuwaniu kolejnych przedsionków do wirnika pompy ? czy danie wlotu bezpośrednio na wirnik czegos tam z samym mechanizmem tłoczenia wody nie zmaci ?? zadne "przedsionki" przed wlotem pompie nie sa potrzebne.. jak widać - chodzi mi o to "coś" zaznazcone na czerwono.pomożecie :?:To "cos" to chyba jakis uszczelniacz albo taka flansza do ktorego przykrecona jest pompa >i< zbiornik ,a najpewniej i jedno i drugie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawciu Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 Pytanie: jak daleko można się Waszym zdanie posunąć w usuwaniu kolejnych przedsionków do wirnika pompy ? czy danie wlotu bezpośrednio na wirnik czegos tam z samym mechanizmem tłoczenia wody nie zmąci ? Nie usun tylko kolnieza przed samym wirnikiem. Tego ktory jest rownolegly do wirnika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CthulpiSS Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 Nie usun tylko kolnieza przed samym wirnikiem. Tego ktory jest rownolegly do wirnika.masz na myśli to (w przypadku PH802) z czerwonego plastiku czyli samą "komorę" gdzie obraca się wirnik przepychając wode do wylotu :?: czyli tą część zaznaczoną na zdjęciu ramką mogę wyciąć, pozostawiając tylko ten okrągły wlot (?) do komory za wirnikiem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawciu Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 Nie usun tylko kolnieza przed samym wirnikiem. Tego ktory jest rownolegly do wirnika.masz na myśli to (w przypadku PH802) z czerwonego plastiku czyli samą "komorę" gdzie obraca się wirnik przepychając wode do wylotu :?: czyli tą część zaznaczoną na zdjęciu ramką mogę wyciąć, pozostawiając tylko ten okrągły wlot (?) do komory za wirnikiem ? Nie nie, nie to czerwone. Jeszcze wczesniej. Ten kolniez co blokuje to czerwone przed wypadnieciem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...