Skocz do zawartości
Snooze

Barton2500 + nf7 + sb128 + nowy zailacz 350W

Rekomendowane odpowiedzi

Pytanie pierwsze to jakie napiecie dac na bartka zevy go puscic na 11x200 bo jak narazie to komp mi sie zrestartowal (pewnie za male napiecie) a moze zailka nie wydala ??

Pytanie drugie chodzi mi o trzaski ktore slychac czasami (wczesniej nie bylo czegos takiego tzn kt7a) czy to moze byc od zasilki ?? ewnetualnie co wylaczc w biosie ?? Czy jak sobie kupie zaislke 420W jakis no name pewnie to nie bede mial problemow z o/c i napieciami ?? Do tego sprzetu mam jeszcze zamiar niedlugo dokupic jakiegos radka 9500 wiec pasuje zeby to smigalo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DMA chodzi ci o dysk ?? Mam to wlaczone w windzie (98SE) chyba ze to jakas opcja w biosie. Z dysiem tez mam problem wlasciwie blachy ale jest tzn nie przechodzi mi testu sandy 2002 ani 2004 poprostu sandra sie przywiesza...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pierwsze trzaski slyszysz w glosnikach czy z obudowy ? ;-)

jesli jak zakladam - w glosnikach -

1. sprawdz wszystkie kabelki poza buda jesli okej goto 2.

2. sprawdz drvs czy masz wszystko kej poustawiany

3. w biosie pci bus mastering moze pomoze oraz ew. sprawdz pod wina jakie zasoby zajmuje dzwiek i ustaw w biosie szadoua na nie.

4. sprawdz sprzet - dyski i cd/rw/dvd czy nie maja powgniatanych do srodka szpilek od wtyczki..

Pozdrawiam 8)

powodzenia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pierwsze trzaski slyszysz w glosnikach czy z obudowy ? ;-)

jesli jak zakladam - w glosnikach - 

1. sprawdz wszystkie kabelki poza buda jesli okej goto 2.

2. sprawdz drvs czy masz wszystko kej poustawiany

3. w biosie pci bus mastering moze pomoze oraz ew. sprawdz pod wina jakie zasoby zajmuje dzwiek i ustaw w biosie szadoua na nie.

4. sprawdz sprzet - dyski i cd/rw/dvd czy nie maja powgniatanych do srodka szpilek od wtyczki..

Pozdrawiam  8)

powodzenia

pci bus mastering i to 2 - nie widze tych opcji chyba mi na oczy padlo mogbys podac gdzie te opcje sa dokladniej narazie wylaczylem APIC mode mam nForce_Win9x_2.41_english.exe chyba ze jakies inne polecacie ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...