jeffik Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 czesc mam takie pytanko jakie sa roznice miedzy plytami z rev np 1.0 a 2.0 dzieki za odpowiedzi pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BusterX Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 Czesc Na pewno roznia sie ułożeniem NB (a w zasadzie ulozeniam radiatora na nim) a czy czyms jeszcze :?: to nie wiem, podobno pierwsze płyty P4P800 miały tak naprawde instalowany układ i875. pozdrawiam BusterX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luigi Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 a moze PATA ja mam p4p800 z PATA podobno intel mial pretensje do asusa o udostepnienie PATA na tych plytach i na kolejnych seriach juz tego nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 Ja mam pat w rev.1,2, ale nazywa się inaczej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witto Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 ja mam również wersje PCB 1.2 i działa mi PAT (u Asusa nazywa się to HyperPatch) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeffik Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 no ja mam rev. 2.0 tak pisze na laminacie itez mam PAT czy Hyper Path natomiast np w cpu-z wykrywa mi rev. 1.xx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianos99 Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 PAT w P4P800 jest aktywowany jedynie przy fsb-200(800).Każdy mhz wyżej i PAT "znika" czego dowodem jest np.AIDA32,CPU-Z.Chyba że pozostanie 200mhz w biosie a OC wykonamy z poziomu windy.OT cała prawda z PATEM na 865PE.Cze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.Youth Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 jezeli pat to jest opcja memory acceleration w biosie to mi dziala na magistrali 145 bez problemu (aida) no ale 145 to nie 200 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 PAT w P4P800 jest aktywowany jedynie przy fsb-200(800).Każdy mhz wyżej i PAT "znika" czego dowodem jest np.AIDA32,CPU-Z.Chyba że pozostanie 200mhz w biosie a OC wykonamy z poziomu windy.OT cała prawda z PATEM na 865PE.Cze Ciekawe info. Ja mam na niej celeronka, więc na 133 PAT działa. Ktoś jeszcze potwierdzi tą nowinę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...