Fallout Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 Nie wiem czy to powinno być w tym dziale, ale tak mi się wydaje. Co może być powodem tego, że jak gram w jakąś grę np, nfs underground to często np. w menu poruszam myszka i ona wolno kontaktuje ( rusze się jjeszcze jak ja puszcze myszke). Również podczas grani kiedy chcę skręcić to po jakimś czasie dopiero jest to wykonywane... Gry chodza płynnie i wogóle super tylko nie wiem co to ma być ?? Nie zawsze tak jest, tylko od jakiegoś czasu tak sie porobiło. Co mogę z tym zrobić ??? najlepiej na razie bez reinstalla ani formata Proszę o pomoc.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Sj4sH Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 Inne stery ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallout Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 juz zmieniłem stery na DNA no i dalej to samo :( co robić ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku2 Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 Moze trafiles na taka wrsje gry ?? Sprobuj ja zainstalowac jeszcze raz. Ja mialem taka jazde kiedys z Colinem 3 i pomogl dopiero reinstal systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallout Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 Ale to jest w każdeuj chyba grze .. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YouzeQ Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 A ten twój gryzoń to optyczny czy kulkowy? Kabelek czy radio? podpięty pod USB czy PS2? Rozumiem że pod windą działa normalnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...