bobson Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 Zdzwila mnie jedna rzecz. Otoz jak oproznie TEMP i Temporary Internet Files ( mam Win XP Professional ) to nie moglem ( do dzis ) usunac pliku INDEX.DAT z katalogu Temproary... Dzis zauwazylem ze w kat TEMP utworzyly sie 3 inne HISTORIA, COOKIES i Temprorary Internet Files, w nich znajduja sie jakies pliczki,katalogi, oprocz nich jest takze (w kazdym katalogu) plik INDEX.DAT ktorego nie da sie usunac. Otwieram go w zalaczniku i widze, ze sa tam jakies informacje zwiazen ze strona http://adnet.hit.gemius.pl/ (tutaj jakies cyferki i literki). Pytanie jest takie, cze jest to cos groznego, czy mam sie tym nie przejmowac. Dodam, ze do tej pory TEMPa oproznialem bez problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 Jest to plik indeksu programu Internet Explorer. Nie ma sie czym przejmowac, ma je kazdy uzytkownik. Dziwne jest tylko to, ze katalogi Historia i Temporary Internet Files tworza sie w katalogu TEMP, a nie w C:Documents and Settings<uzytkownik>Ustawienia lokalne a Cookies nie w C:Documents and Settings<uzytkownik> ...chyba sam zmieniles lokalizacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobson Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Sam nie zmienialem ich lokalizacji, ale wiem czym to jest spowodowane, jak wejde na www.gemius.pl ( cookie o nazwie maciek@hit.gemius[1] ) to tworza sie te katalogi, jak wejdena 2go uzytkownika i je usune jest dobrze, ale pozniej jak juz wejde na swoj login to wtedy na kilka minut tworza sie 2 pliczki TMP w TEMP i wtedy do temporary dodaja sie pliczki (zapewne zwiazane z gemius, to jest hjakies badania rynku internetowego) Nie bede sie tym przejmowal bo oni pewnie podgladaja po jakich stronach chodze. SPROSTOWANIE, ZAUWAZYLEM, ZE TE PLICZKI O KTORYCH MOWIE WYZEJ, TWORZA SIE GDY URUCHOMIONY JEST WORD ( mam Ofiice 2003 ) jak zamkne WORD one znikaja :D Jak ktos ma jakies zdanie na ten temat, mile poczytam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...