maku2 Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 Looknijcie, mojego autorstwa, chyba teraz najwieksza strona w Polsce o Colin McRae Rally 3 i 4. Najwieksze forum, w tej dziedzinie. Strona zawiera wiele materialow rowniez o rajdach samochodowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 No ja tesh serdecznie zapraszam, ponieważ w maluteńkim stopniu przyczyniłem się do powstania nowej szaty graficznej tegoż serwisu 8) Śledząc serwis na bieżąco, znajdziecie tam wiele ciekawych informacji dotyczących premiery gry colin mcrae 4 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Kucyk, twoje logo? Ładneeeee ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Kucyk, twoje logo? Ładneeeee ;]]e tam, przestań :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 No ładniutkie logo. Nie pogadasz :) Gratulacje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...