Visca_el_Barca Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 jade od wczoraj na 2Mbit , Neostrada to gowno przy łaczy Dialogoskim , dostajesz stały IP i wszystko ładnie sie sciaga polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Visca_el_Barca Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 zdaje relacje :) łacze 2Mbitowe jest extra , mamy 15 osob na sieci a 18 komputerow i wszysko działa bez zarzutów , sciagam z EMule srednio 80kb/s jak sa wszyscy na sieci ogolnie moge polecic bo naprawde warto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darwin4 Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 Mam 1Mbitowe lacze, po stronkach to miniezle chula ale nieiwem jak skonfigurowac Emule zeby mi ladnie targala :/ wie ktos moze? Jak cos to ozecie pisac tutaj albo na maila darwin4@poczta.fm (wiem ze moze pytanie z innej beczki ale przydalo by mi sie to wiedzeic :)) z gory wielkie dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oczo18 Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 w sprawie muła radze pobuszować po forum.osloskop.net, mozna tam znalezc wiele prydatnych informacji :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Visca_el_Barca Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 1.zekierowanie portów na routerze http://www.searchengines.pl/phpbb203/index...showtopic=10711 2.Zmiana portów i tunnelowanie http://www.searchengines.pl/phpbb203/index...?showtopic=3535 tu masz wszystko napisane i wyjsnione od podstaw , poki nie przekierujesz sobie porty w eMule nie bedzie ci dobrze sciagał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darwin4 Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 Jak mam sbie istawic Porty TCP i UDP jesli mam lacze DSL 1Mbits?? Tego niemoge nigdzie znalesc :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nozgul Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 to zalezy jak masz podzielny internet, czy przez router, czy przez serwer, napisz to ci powiem co zrobic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darwin4 Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 Mam podzielone routerem na 4 osoby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nozgul Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 jaki typ routera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darwin4 Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 A jaie sa pypy bo sie na tym zabardzo nienam :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darwin4 Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 To jest jakies taki zwykly router za 300 zl ale daje rade :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nozgul Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 chodzi mi o firme i model routera np planet xx-xxx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darwin4 Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 Wlasnie mam Plenet ale nieweim dokladnie jaki model :/ bo u sasiada jest! Ale to jest jakies taki nie zabardzo skomplikowany :] niebyl zbyt drogi! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nozgul Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 to musisz sie dowiedziec jaki model, bez tego ani rusz!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darwin4 Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 A mozesz mi powiedzeic jakies sa modele?? Moze mi sie przypomni :) albo moze napisz bod jakies taki najprostszy model jak ustawic emule - a nuz zadziala :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nozgul Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 widzisz, tych modeli troche jest, a przypuszczam ze twoj problem z cienkim downloadem w emule, tkwi w nie przekierowanych portach, i czeba by bylo w routerze przekierowac porty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darwin4 Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 Mozesz mi dac namiary np na Twoje gg albo maila tam bysmy sobie pogadali dokladniej o tym wszystkim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darwin4 Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 Mam poutera: Realtek 8139 wymienili na inny!! Jak ustawic porty pod niego?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nozgul Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 hehe, Realtek, to karta sieciowa, nie router. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darwin4 Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 Karte sieciowom to mam jakas SURECOM... daj mi namiary na siebie jakies jak mozesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darwin4 Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 Jak mozna sprawdzic z mojego kompa jaki mam router?? Sasiad gdzies wyjechal :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darwin4 Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 Daj mi jakies namiary na siebie albo napisz mi ja ne maila darwin4@poczta.fm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 darwin4: :arrow: człowkiu naucz się edytować posty, a nie stukasz kilka pod rzad. gdyby moder to widział to byłby ban. :arrow: jak chesz z kimś pogadać to używaj pw, albo gadu którego numer możesz znaleźć w profilu. Nozgul tez ma wpisany. prewencyjnie poczytaj sobie regulamin. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nozgul Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 Tez macie tak, ze czasami zaczyna gubic duzo pakietow, i trzeba modem na chwile wylaczyc i wlaczyc?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 A w wawie jest to dostepne czy nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esem Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Mam DSL1 od wczoraj. Transfery ok. 100kB/s. Śmiga rewelacyjnie. Zobaczymy jak będzie dalej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nozgul Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Mam DSL1 od wczoraj. Transfery ok. 100kB/s. Śmiga rewelacyjnie. Zobaczymy jak będzie dalej. A powiedz, czy ci sie czasami niesypie net??, czy naprzyklad nie zawiesza sie??, i czy jestes z kims w sieci?? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysoki Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Jak juz wyzej pisalem mam DSL'a 1Mbit od 3 miechow i jak narazie dwa razy sie posypal ale wystarczylo odlaczyc i podlaczyc zasilanie do modemu i wszystko wrocilo do normy, ta kwiec DSL z DIALOGu jest naprawde godny polecenia. PS nie jestem w zadnej sieci, mam DSL tylko dla siebie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esem Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Mam DSL1 od wczoraj. Transfery ok. 100kB/s. Śmiga rewelacyjnie. Zobaczymy jak będzie dalej. A powiedz, czy ci sie czasami niesypie net??, czy naprzyklad nie zawiesza sie??, i czy jestes z kims w sieci?? pozdrawiam Jestem sam w sieci. Mam go 26 godzin: jeszcze się nie sypnął. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...