whyte Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 czy ktos juz to se sciagnal? Bo niewiem czy warto. Zajmuje az 249MB. Niewiem dla mojego konfigu jest sens to sciagac. daje jakiegos kopa grafice???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 i nstalowalem to cudo ale roznicy w wydajnosci niestety nie zauwazylem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 czy ktos juz to se sciagnal? Bo niewiem czy warto. Zajmuje az 249MB. Niewiem dla mojego konfigu jest sens to sciagac. daje jakiegos kopa grafice???? Jakas dziwna wersja. Wersja Beta1 dla wszystkich systemow to bylo jakies 50-60mb. Wersja dla 9x/Me 12,8mb. Wiec to musi byc jakas sciema. Ja instalowalem i nic specjalnego. Moje wrazenia z DX9 tutaj opisalem (krotko) http://www.tweak.pl/forum/viewtopic.php?t=3603 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREE_USER Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 czy ktos juz to se sciagnal? Bo niewiem czy warto. Zajmuje az 249MB. Niewiem dla mojego konfigu jest sens to sciagac. daje jakiegos kopa grafice???? Jakas dziwna wersja. Wersja Beta1 dla wszystkich systemow to bylo jakies 50-60mb. Wersja dla 9x/Me 12,8mb. Wiec to musi byc jakas sciema. Ja instalowalem i nic specjalnego. Moje wrazenia z DX9 tutaj opisalem (krotko)http://www.tweak.pl/forum/viewtopic.php?t=3603 Żadna sciema tylko pewnie wersje SDK ściągnęli chłopaki :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Żadna sciema tylko pewnie wersje SDK ściągnęli chłopaki Acha ;) i tak troche przyduza. Ale kto wie...i tak raczej nie warto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREE_USER Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Żadna sciema tylko pewnie wersje SDK ściągnęli chłopaki Acha ;) i tak troche przyduza. Ale kto wie...i tak raczej nie warto. A duża :wink: bo tak na prawdę dla programistów a nie Tweakowców ale można i na takiej jechać . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...