vONvOiO Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 Witam wszystkich, Mam nadzieje ze ktos mi pomoze w moich poszukiwaniach plexiglass'u w POLSCE. Otoz poszuqje kogos kto sprzedaje dobrej jakosci plexiglass, nie takie jak za 20zl 4max ani takiego za 200zl. Najlepiej zeby ten ktos mial mozliwosc pociecia ich na kawalki np. 22x11x0.5 [cm] i inne na zamowienie, bo nie bardzo wiem jakie mi beda potrzebne. Minimalna obróbka, matowiacy szlif + otworki + wypolerowanie + zaokraglone rogi. Jeżeli ktos ma taka mozliwosc prosze o informacje, Z gory zakladam ze nie jestem jakims mega klientem, narazie ilosc sztuk ok 20 mi wystarczy. Pozdrawiam i czekam na propozycje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vONvOiO Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 Chiolera, chyba wybralem zly dzial na to ogloszenie, no tak, jak mozna myslec trzezwo o 4:00 rano po 8 godzinach walki z projektem kosztorysowania :( Z GORY przepraszam Moderatorow jezeli pomylilem działy i prosilbym o wyrozumialosc ze wzgl na sesje :] Pozdrawiam, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 firma Plastic lub www.contra.com.pl z Wrocławia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...