k2 Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Gdzie najtaniej kupić sprzet komputerowy [proc, pamiatki itp] wydaje mi sie ze w hurtowni... Jakie sa hurtownie w szczecinie i jakie sa zasady kupowania w hurtowni [wiem ze trzeba miec dzałalnosc gospodarczą] prosze o pomoc osób ze szczecina i okolic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Gdzie najtaniej kupić sprzet komputerowy [proc, pamiatki itp] wydaje mi sie ze w hurtowni... Jakie sa hurtownie w szczecinie i jakie sa zasady kupowania w hurtowni [wiem ze trzeba miec dzałalnosc gospodarczą] prosze o pomoc osób ze szczecina i okolic. Z wiekszych mamy: - Action (na klemensiewicza) - AB (zapomnialem gdzie ;) Jest tez kilka pseudo hurtowni a la Alfatech (przy Turzynie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jules Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2002 no jest jeszcze logos na piastow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2002 W Logosie nie ma co kupować - nie dość że pracuja tam buraki ktore traktuja klientow jak frajerów którym mozna wszystko wcisnąć to jeszcze jak cos sie spier.... to kombinują jak moga żeby nie uznać reklamacji. Mi padł athlon i powiedzieli ze nie moga sprawdzic czy jest dobry, bo nie mają w serwisie płyty do niego - tacy tam pracuja fachowcy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jules Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2002 to fakt niezaprzeczalny :), pierwszy raz sie spotkalem z taka firma w ktorej mi powiedzieli ze nie zalezy im na klientach, pozatym w tym czasie co oni przygotowuja sie do wydania towaru mozna by z dwa pecety skrecic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2002 jeszcze coś nt Logosa - kumpela zamówiła u nich komputer, bo jej polecił tą firmę koleś (Timmy - zainteresowani wiedzą o co chodzi (South Park)), wpłaciła zaliczkę itp , a blond sprzedawczyni nie chciała jej wydać kompa bo na kwitku wpłaty było przekręcone nazwisko. Szef szedł do nas z sąsiedniego pokoju jakieś 40 minut. To sie nazywa podejście do klienta! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarthNICK Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2002 to fakt niezaprzeczalny :), pierwszy raz sie spotkalem z taka firma w ktorej mi powiedzieli ze nie zalezy im na klientach, pozatym w tym czasie co oni przygotowuja sie do wydania towaru mozna by z dwa pecety skrecic. Jak w takim temoie skrecasz to nie powierzxyklbym ci tego zadania:) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2002 jules ma racje - oni chyba mają serwis na Tajwanie, bo przyniesienie pudełka z kompem z zaplecza trwało koło 40 minut. Mam 2 świadków jeśli ktoś by chciał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jules Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2002 a byles kiedys w tam, tam naprawde powini sie troche starac 30 min na wydanie kilku czesci to przesada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2002 jak już jesteśmy przy Logosie to sprzedawca (taki gruby w okularach z włoskami na żel jesli ktos chce konkrety) sprzedal mi UŻYWANY WENTYL Z HAŁASUJĄCYM ŁOŻYSKIEM!!!!! A i tak nic nie wskórałem bo nie otworzyłem pudełka w sklepie tylko dopiero w domu! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2002 A co ty tu robisz jules? Ty zyjesz? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jules Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Bojek nie badz taki madry, ty bys lepiej przestal pic P) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Bojek nie badz taki madry, ty bys lepiej przestal pic P) Ja juz nie pije od dwóch miesiecy - wódki. A pivko to kazdy pije ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jules Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2002 pewnie ze kazdy, ty idziesz na ilosc a ja na jakosc :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furmek Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Ja tylko dodam ze niektore hurtownie ustawiaja limity zakupow (dolne) i trzeba sie niezle nakombinowac zeby kupic odpowiednia ilosc sprzetu. Najlepiej bylo by znalesc sobie kumpla w sklepie komp i znim wszystko zalatwic.. Druga sprawa ze w tych "cudownych" hurtowniach raczej cienkie zaopatrzenie jest.. :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2002 no jest jeszcze logos na piastow1) Logos nie jest hurtownia - wiekszosc sprzetu ma stikery gwarancyjne action 2) pracuja tam glaby (nie zadawaj trudnych pytan - zaaaraz wszystkie pytania sa trudne) 3) sa bezczelni ( a) ja nie mowie do kogos kogo widze pierwszy raz per TY B) nie cierpie czekac 5 minut az ktos mnie laskawie zauwazy) 4) cennik maja wirtualny (to co jest w cenniku != to co jest w magazynie) 5) ta duza przestrzen sklepowa dzieki ktorej mozemy porownac jakich dezodorantow uzywa 20 innych osob Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jules Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2002 krotko mowiac Logos sucks Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2002 krotko mowiac Logos sucks Owszem - potwierdzam, choć czasem coś u nich kupuję (jak muszę) Faktem jest, że mają sieć sklepów oraz hurtownię (na Piastów, koło "foki" w byłym salonie meblowym - niespecjalnie oznaczoną). Co do zakupów hurtowych - generalnie jeśli nie ma się firmy z "branży informatycznej" to w poważnej hurtowni nic nie sprzedadzą, jeśli się znasz na rzeczy i dokładnie wiesz czego chcesz to mogę Ci pomóc za 2% (koszty związane z ewentualną obsługą gwarancyjną i moją osobistą wizytą w którejś hurtowni - zakup za minimum 2 tys) W Szczecinie jest ROPLA, AB, ACTION, JTT, LOGOS, kiedyś było parę innych, ale się zwinęły (Progel, TLC, itp) Możesz też korzystać z hurtowni wysyłających towar w Polskę (np. komputronik) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2002 no logos suxx za duzo pedalow tam jeest ale powiem wam tylko ze czasami mozna niezly interes z nimi zrobic np. teraz all in wonder 8500 mozna kupic za 1200zl:)) ehhhhh zreszta z logosu mozna niezle jaja robic zadajesz trudne pytanie i potem sie smiejesz im w oczy:)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2002 na temat logosu: bo nawet bylem tam dzis obejrzec sobie obudowe modecom i co powiem BURAKI [nie zam gorszewj cenzuralnej bluzgi] fakt maja najtaniej jezeli chodzi o sklepy, ale jezeli chodzi o kompetencje to..... wiele do zyczenie osobiscie polecam HART-a tam naprawde proacuja kompetentni i nawet mili chłopcy, nawet jezeli nic nie kupisz to sie mozesz poradzic.. a co do hurtowni PROSZE O ADRESY Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2002 pwiem tak zamierzam kupic P4 1.6A msi 845 Ultra obudowa modecom [ew. w logosie maja ja za 300zł co jest dobra cena] ddr 266 256 i to by bylo na tyle wiec gdze to kuic najtaniej w szczecinie lub w polsce prosze o rade... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2002 na temat logosu: bo nawet bylem tam dzis obejrzec sobie obudowe modecom i co powiem BURAKI [nie zam gorszewj cenzuralnej bluzgi] fakt maja najtaniej jezeli chodzi o sklepy, ale jezeli chodzi o kompetencje to..... wiele do zyczenie osobiscie polecam HART-a tam naprawde proacuja kompetentni i nawet mili chłopcy, nawet jezeli nic nie kupisz to sie mozesz poradzic.. a co do hurtowni PROSZE O ADRESY He He dobra rada w Harcie, niezłe. Czasem tam bywam i słyszę co wciskają klientom - generalnie jednak faktycznie jak na poziom "sklepowy" nie są tacy źli, ale ostatnio np. byli bardzo zdziwieni jak im powiedziałem, że P4 2GHz Wilamette wydziela więcej ciepła niż Athlon XP 1500-1700+. Zadaj im jakieś trudniejsze pytanie, to się dowiesz tyle samo co w Logosie. Co do adresów Action i Logos już były podane. ROPLA, JTT i AB są w tym samym budynku na Powstańców Wielkopolskich bodajże 33 - sprawdź sobie dokładny adres na ich stronach w internecie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...