Skocz do zawartości
bnb

Nowe chlodzenie

Rekomendowane odpowiedzi

Zaczolem robic nowe chlodzenie :wink: mam nadzieje ze nie skonczy tak jak reszta moich niedokonczoncyh projektow juz sporo ich bylo :? i kazdemu niewiele barkuje do uzycia ale coz szybko sie nudze :twisted: wracajac do temtu :roll: jest to rura cieplna :twisted: nie bede zradzal szczegolow dopoki tego nie odpale :twisted: :twisted: moze ktos bedzie wiedzial o co chodzi :twisted: tzw heat-pipe :twisted: ciekawe czy wyjdzie jak ktos spotkal sie z tym prosze o kontakt na priv :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaczolem robic nowe chlodzenie  :wink:  mam nadzieje ze nie skonczy tak jak reszta moich niedokonczoncyh projektow juz sporo ich bylo  :? i kazdemu niewiele barkuje do uzycia ale coz szybko sie nudze  :twisted: wracajac do temtu  :roll:  jest to rura cieplna  :twisted:  nie bede zradzal szczegolow dopoki tego nie odpale  :twisted:  :twisted:  moze ktos bedzie wiedzial o co chodzi  :twisted: tzw heat-pipe  :twisted: ciekawe czy wyjdzie jak ktos spotkal sie z tym prosze o kontakt na priv  :D

No to fajnie tylko nie zapomnij opatentować :twisted: :twisted: :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm a jakie tu zasady panuja ? bo chyba nie wiem :D jak cos sie nie podoba to pisz :) jestem otwarty na krytyke :) co mam pisac szczegoly ..... jak sam nie wiem czy to wyjdzie narazie siedze i mecze ksiazki z fizyki 8) i poczatkowe proby .......

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napisalem jak ktos sie spotkal z tym zeby odezwal sie na priva nazwa starczy ...... mam zeskanowac kilka stron ksiazki i tlumaczyc na czym to polega ?chyba trcohe bez sensu .... w ciemno jeszcze.... teoretycznie powinno wyjsc ale praktycznie nie wiem ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...