bnb Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zaczolem robic nowe chlodzenie :wink: mam nadzieje ze nie skonczy tak jak reszta moich niedokonczoncyh projektow juz sporo ich bylo :? i kazdemu niewiele barkuje do uzycia ale coz szybko sie nudze :twisted: wracajac do temtu :roll: jest to rura cieplna :twisted: nie bede zradzal szczegolow dopoki tego nie odpale :twisted: :twisted: moze ktos bedzie wiedzial o co chodzi :twisted: tzw heat-pipe :twisted: ciekawe czy wyjdzie jak ktos spotkal sie z tym prosze o kontakt na priv :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREE_USER Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zaczolem robic nowe chlodzenie :wink: mam nadzieje ze nie skonczy tak jak reszta moich niedokonczoncyh projektow juz sporo ich bylo :? i kazdemu niewiele barkuje do uzycia ale coz szybko sie nudze :twisted: wracajac do temtu :roll: jest to rura cieplna :twisted: nie bede zradzal szczegolow dopoki tego nie odpale :twisted: :twisted: moze ktos bedzie wiedzial o co chodzi :twisted: tzw heat-pipe :twisted: ciekawe czy wyjdzie jak ktos spotkal sie z tym prosze o kontakt na priv :D No to fajnie tylko nie zapomnij opatentować :twisted: :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 :arrow: popieram z tym patentem. moze bnb zanim zaczniesz uzytkowanie forum, zapoznaj sie z zasadami jakie tu obowiazuja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Przeslij zdjecia na forum jak skonczysz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bnb Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Hmmm a jakie tu zasady panuja ? bo chyba nie wiem :D jak cos sie nie podoba to pisz :) jestem otwarty na krytyke :) co mam pisac szczegoly ..... jak sam nie wiem czy to wyjdzie narazie siedze i mecze ksiazki z fizyki 8) i poczatkowe proby ....... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Po co w ogole ten temat zalozyles? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bnb Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Napisalem jak ktos sie spotkal z tym zeby odezwal sie na priva nazwa starczy ...... mam zeskanowac kilka stron ksiazki i tlumaczyc na czym to polega ?chyba trcohe bez sensu .... w ciemno jeszcze.... teoretycznie powinno wyjsc ale praktycznie nie wiem .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Asten Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 O tej pipce :P jak ktoś chce poczytać, oblookać zdjęcia :) : http://www.benchtest.com/heat_pipe1.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bnb Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Dzeki szukalem ale nie znalazlem :PTeraz wiem ze w praktyce tez wyjdzie :P THX L.Asten Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Tutaj o tym jak to dziala http://www.heatpipe.com/heatpipes.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...