metalo Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 Witam Czym sie różni Kabel DVI D/D Dual Link od kabla DVI-D single link (np. takiego http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=2550) ? Wiem ze się róznią ceną :-) single jest po ok. 40 zeta a dual po ok. 80 - ale jest jeszcze jakaś różnica ? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 Przy dual link wykorzystywanych jest więcej pinów przesyłających dane, w związku z czym można uzyskać wyższe rozdzielczości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metalo Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Dzięki za odpowiedź :-) Czyli rozumiem że nie ma co przepłacać za "dual " jak mój LCD obsługuje tylko ograniczone rozdzielczości ? Mam jeszcze pytanie - mam karte z wyjściem DVI-I a wejscie w LCD jest DVI-D - idzie to połączyc takim cyfrowym kabelkiem jak w linku w pierwszym poście ? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misanthrope Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Dzięki za odpowiedź :-) Czyli rozumiem że nie ma co przepłacać za "dual " jak mój LCD obsługuje tylko ograniczone rozdzielczości ? Mam jeszcze pytanie - mam karte z wyjściem DVI-I a wejscie w LCD jest DVI-D - idzie to połączyc takim cyfrowym kabelkiem jak w linku w pierwszym poście ? Pozdrawiam wyjście DVI-I jest kompatybilne z kablem DVI-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...