Skocz do zawartości
Sir_emak

Statystyki UD - zawsze aktualne :)

Rekomendowane odpowiedzi

Trzeba coś z tym zrobić :wink:

proponuje przezucic sie na SETI ;)
dobra rada :lol:

Ja tam wolę liczyć coś co jest zgodne z moimi zainteresowaniami. :wink:

Z tego co wiem to Seti długo już nie pociągnie. A Bionicle zapowiada się ciekawie.

A może wy pomożecie w Tweak.pl UD :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak rozpocznie sie normalna faza bionicle to jest plan, zeby team seti i team ud polaczyly sie w jeden i zaczely razem liczyc bionicle.

Oki. Dwa w takim dwa razie dwa komputery przerzucam do Bionicle, a jeden pozostaje w UD.

PS

Na razie mam 217508 pointów i 1004 wysłane wyniki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak rozpocznie sie normalna faza bionicle to jest plan, zeby team seti i team ud polaczyly sie w jeden i zaczely razem liczyc bionicle.

Oki. Dwa w takim dwa razie dwa komputery przerzucam do Bionicle, a jeden pozostaje w UD.

PS

Na razie mam 217508 pointów i 1004 wysłane wyniki.

Chyba BOINC :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak się zarejestrować by być w teamie Tweak.pl??

I czemu www.ud.com nie działa i nei moge się w ogóle zarejestrować??:///

aby dolaczyc do teamu tweak.pl nalezy wejsc na stronke http://www.grid.org/services/teams/team.ht...BB-E5AEB0967090 i tam jest przycisk join team

aha niemozliwosc rejestracji moze wynikac z awarii serwerow UD http://forum.grid.org/phpBB/viewtopic.php?t=13537 jak na razie nie mozna odsylac wynikow :(

goraco jednak zachecam Cie zebys cierpliwie poczekal i zaczal liczyc, spolecznosc UD na forum jest mniej aktywna i krzykliwa niz Seti ale za to w ciszy i spokoju nie zapominajac po co zostaly stworzone programy do wolnotariatu peceta odwala swoja robote :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chaos ja seti liczylem bo to bylo pierwsze - zobacz od kiedy mam konto - od 1999. pozniej zaczalem liczyc UD ale po przesiadce na XP czasem agent gubil to co obliczyl - wtedy stwierdzilem ze sobie znowu policze seti dla odmiany. Bylem nawet 1 w teamie ale nie moglem upilnowac wiary ktora ze mna liczyla - to zadecydowalo o tym ze nie moge podjac rywalizacji z bardziej zorganizowanymi grupami. Dlatego wrocilem do UD. W seti interesowala mnie sama rywalizacja - idea jest zupelnie poroniona - za to w UD sa male emocje ale idea szczytna. I DLATEGO SETI TO GOWNO. I TYLE

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W seti interesowala mnie sama rywalizacja - idea jest zupelnie poroniona - za to w UD sa male emocje ale idea szczytna. I DLATEGO SETI TO qpa. I TYLE

ROTFL :ploom:

jak dla mnie oba programy liczą nowa bron biologiczna dla USA :legal:

.. wiec twoj szczytny cel "troche mija sie z CELEM" :) ..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie przeszedłem z team Poland który jest na 22 miejscu do Tweak.pl i liczę już z wami :P

aktualnie jesteśmy na 122 miejscu :roll: :arrow: statystyki

więc czas by wzbic się nieco na wyzsze pozycje :wink:

acha jest gdzieś zestawienie ale według krajów, bo był bym ciekawy na którym miejscu ogólnie jest nasz kraj :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...