Grimlock Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Nareszcie przekroczyłem 200K, a dokładniej 202382 punktów. :D Teraz średnio wyciągam na tydzień niecałe 5800 - 6000 punktów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 Tweak.pl jest na 121 miejscu, a Frazpc.pl już na 125 niedługo nas przegonią. http://statsman.ww-testsites.co.uk/udstats.../html/1315.html Trzeba coś z tym zrobić :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 Trzeba coś z tym zrobić :wink:proponuje przezucic sie na SETI ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 Trzeba coś z tym zrobić :wink: proponuje przezucic sie na SETI ;)dobra rada :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 Trzeba coś z tym zrobić :wink: proponuje przezucic sie na SETI ;)dobra rada :lol: Ja tam wolę liczyć coś co jest zgodne z moimi zainteresowaniami. :wink: Z tego co wiem to Seti długo już nie pociągnie. A Bionicle zapowiada się ciekawie. A może wy pomożecie w Tweak.pl UD :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 dobra po dosc sporadycznym uzywaniu ud wrzucam to spworotem do autostartu niech zyje wspolzawodnictwo ;) :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 jak rozpocznie sie normalna faza bionicle to jest plan, zeby team seti i team ud polaczyly sie w jeden i zaczely razem liczyc bionicle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 I to jest jedyny sluszny plan, w koncu w kupie sila :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 juz nie mowiac o tym ze kupy nikt nie ruszy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 ...pewnie dlatego, ze smierdzi ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 juz nie moge sie doczekac :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 jak rozpocznie sie normalna faza bionicle to jest plan, zeby team seti i team ud polaczyly sie w jeden i zaczely razem liczyc bionicle. Oki. Dwa w takim dwa razie dwa komputery przerzucam do Bionicle, a jeden pozostaje w UD. PS Na razie mam 217508 pointów i 1004 wysłane wyniki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciacho13 Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 jak rozpocznie sie normalna faza bionicle to jest plan, zeby team seti i team ud polaczyly sie w jeden i zaczely razem liczyc bionicle. Oki. Dwa w takim dwa razie dwa komputery przerzucam do Bionicle, a jeden pozostaje w UD. PS Na razie mam 217508 pointów i 1004 wysłane wyniki. Chyba BOINC :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Ciacho weź idz sobie co? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 http://statsman.ww-testsites.co.uk/udstats.../html/1315.html Jesteśmy na 119 miejscu, a Fraz.pl nadal na 121 jest drobna szansa, że tak szybko nas nie przegonią :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 jestem na 95 miejscu :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 A ja na 21, chociaż jutro już będę na 20 225746 punktów i 1046 wysłanych wyników Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 zaczynalem z Wami, ale odszedlem po 7 tys.pkt teraz brakuje mi 7 tys.pkt do miliona 1.000.000 pkt :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3Mi Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Jak się zarejestrować by być w teamie Tweak.pl?? I czemu www.ud.com nie działa i nei moge się w ogóle zarejestrować??:/// Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Jak się zarejestrować by być w teamie Tweak.pl?? I czemu www.ud.com nie działa i nei moge się w ogóle zarejestrować??:/// aby dolaczyc do teamu tweak.pl nalezy wejsc na stronke http://www.grid.org/services/teams/team.ht...BB-E5AEB0967090 i tam jest przycisk join team aha niemozliwosc rejestracji moze wynikac z awarii serwerow UD http://forum.grid.org/phpBB/viewtopic.php?t=13537 jak na razie nie mozna odsylac wynikow :( goraco jednak zachecam Cie zebys cierpliwie poczekal i zaczal liczyc, spolecznosc UD na forum jest mniej aktywna i krzykliwa niz Seti ale za to w ciszy i spokoju nie zapominajac po co zostaly stworzone programy do wolnotariatu peceta odwala swoja robote :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 chaos ja seti liczylem bo to bylo pierwsze - zobacz od kiedy mam konto - od 1999. pozniej zaczalem liczyc UD ale po przesiadce na XP czasem agent gubil to co obliczyl - wtedy stwierdzilem ze sobie znowu policze seti dla odmiany. Bylem nawet 1 w teamie ale nie moglem upilnowac wiary ktora ze mna liczyla - to zadecydowalo o tym ze nie moge podjac rywalizacji z bardziej zorganizowanymi grupami. Dlatego wrocilem do UD. W seti interesowala mnie sama rywalizacja - idea jest zupelnie poroniona - za to w UD sa male emocje ale idea szczytna. I DLATEGO SETI TO GOWNO. I TYLE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 W seti interesowala mnie sama rywalizacja - idea jest zupelnie poroniona - za to w UD sa male emocje ale idea szczytna. I DLATEGO SETI TO qpa. I TYLEROTFL :ploom: jak dla mnie oba programy liczą nowa bron biologiczna dla USA :legal: .. wiec twoj szczytny cel "troche mija sie z CELEM" :) .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 tak jasne - wiara sie wlamuje do pentagonu a nikt na swiecie by nie sprawdzil co liczy seti i ud. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 seti rulez ud tez :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 ehh .. po prostu licze na to ze zobacze kosmitów zanim umre na raka :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carno Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 Właśnie przeszedłem z team Poland który jest na 22 miejscu do Tweak.pl i liczę już z wami :P aktualnie jesteśmy na 122 miejscu :roll: :arrow: statystyki więc czas by wzbic się nieco na wyzsze pozycje :wink: acha jest gdzieś zestawienie ale według krajów, bo był bym ciekawy na którym miejscu ogólnie jest nasz kraj :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotras Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 ja też właśnie opuściłem Poland i dołączyłem do Tweak'a Chcesz zobaczyć na którym miejscu jest polska -> STATYSTYKI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carno Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 No trzeba było odrazu zapodac ten link http://www.grid.org/stats/geos/countries/points.htm bo np sasiad nie wiedział ze trzeba wybrac SELECT... lol :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...