Stemek Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 Witam 2 pytania: - czy używacie funkcji (technologii)Q-Fan i jeżeli tak to jakie wartości poleczcie - 3dmark03 przechodzi mi tylko przy zimnym kompie( tzn zaraz po odpaleniu) ok. 5400pkt, ale przy zapuszczaniu po jakiś 2-3 h pracy wywala mi na teście CPU. Czy możliwe jest przegrzanie proca choć temp w asus probe mam na poziomie 46* przy obciążeniu(normalnie 40*), czy wine upatrywać w pamiątkach a i ripowanie filmów mi po ok 1h mi restartuje kompa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 Jakiej firmy masz zasilacz i ile wat :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stemek Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 mam HIGH-POWER HPC-360-202 czyli Chieftec) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radoha Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Z tym Q-Fan'em to roznie bywa. Jak mialem cooler Jamikona to po wlaczeniu tej funkcji wentyl stawal i nawet jak temp. procka wzrosla do 60* to nie chcial ruszyc. Gdy zalozylem cooler CM to wentyl ladnie spowalnial i byla regulowana jego predkosc w zaleznosci od temp. procka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TaS Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 hmm. q-fana na a7v600 mam wlaczonego. wiatrak boxowy od amd zwolniony do ok 3200 rpm. proc sie grzeje nawet do 60* a q-fan nie przyspiesza obrotow. wiatrak mu nie pasuje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...