Skocz do zawartości
Sir_emak

BOINC - następca SETI@home

Rekomendowane odpowiedzi

a wiec tutaj chodzi o to że każda jednostka jest inna i jedna będzie trwała 15 minut a druga 15 godzin i nie liczy sie liczba jednostek tylko czas potrzebny na jej załatwienie wyrażany w tych creditach i jest tak: łączna ilość creditów i średnia na użytkownika :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ta dobrze mówisz ale nie liczy sie czas tylko wielkosc jednostki bo wiesz nie moze byc tak ze gosc specjalnie zapusci sobie jednsotke na p100 i dostanie w cholere kredytow za to ze tak dlugo lcizyl jednostka ma wilekość i po tym sie dostaje credyty, jaka wielka tyle credytow, dlatego ja mam 23 a sir_emak tylko 16

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

masz tam katalog project i se zobaczyc mozesz ale cos kolo 350 kb wiec nie ma róznicy wielkiej, dlatego nie wiem czemu tak długo liczy

a co do liczenia seti to on liczy astropulse a to jest przyszlosciowe seti dlatego lient nazywa sie setiathomewindows 3.01 cos tam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tak odchodząc od tematu i wkraczając w teorię spiskową dziejów, może to źli amerkańce tworzą jakiś projekt gdzie spora część kompów zamiast pracować dla dobra i rozwoju własnego kraju liczy cosik nawet nie koniecznie coś realnego tylko np. układa kostkę rubika ;) ale wyszło, może jakąś powieść ktoś napisze :D

To tylko żart a w każdym żarcie jest pół prawdy ;) nudzi mi się

Pozdrawiam

PS

I być może BARWKOMP to już zrozumiał i wyhamowuje :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie widac makakus twojej jednostki musisz dac na projekcie prawym i update to ci dodda credytów :D a tak pozatym to czemu nie dolaczyles do naszego teamu?? a co do mojego liczenia to nie wiem czy bede liczyl narazie, szkoda by bylo jakby to sie poszlo rąbać, kurna nie powiedzą nawet czy to juz bedzie sie liczylo do finalnej wersji czy nie :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak myslalem bo jak miales 20 credytow to nastepna by musiala byc na 27 zebys mnie przegonil, ale pozatym mam w zanadzu 65 % nastepnej i czekaj ze jak by co to odpale na 4-5 godzinek i bedzie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...