Raiden Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 Czy jeśli mam sprzęt ten co w podpisie i zasilacz 300 W niemarkowy tylko zwykły ATX to czy pójdzie mi R 9700 albo 9600XT? Jeśli nie to jakibym musiał kupić żeby jeszcze miał mały zapas mocy? W speedfanie mam: Vcore 1.74V +3.3V 1.49V +5V 4.95V +12V 12.65V -12V 2.04V -5V 0.78V czy te napięcia są dobre? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 uruchom lepiej mbm i tam zmien "sensor" z jakiego ma korzystac - tez tak mialem ;) bedziesz mial wtedy "realniejsze" 3,3 - ktore idzie wlasnie na grafe... napieciami ujemnymi nie przejmuj sie P.S. Czy masz plyte z agpx8? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 ...a jak będziesz chciał kupić jakiś zasilacz to proponuję Chieftec'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiden Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 uruchom lepiej mbm i tam zmien "sensor" z jakiego ma korzystac - tez tak mialem ;) bedziesz mial wtedy "realniejsze" 3,3 - ktore idzie wlasnie na grafe... napieciami ujemnymi nie przejmuj sie P.S. Czy masz plyte z agpx8? Tak mam AGP 8X ...ale nikt mi nie odpowiedział czy na tym zasilaczu mi pójdą te karty. :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 Dziwny wydaje sie byc odczyt tych napiec. Dla przykladu w SpeedFan mam tak: +3.3V : 3.23V +5V : 5.03V +12V : 11.49V -12V : -11.87V -5V : - 4.95V Moze bez zadnego OC pojda, ale jak wiadomo sa pradozerne i powinienes pomyslec o zmianie zasilacza na mocniejszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fllanker Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 no raczej na 300 W zasilaczy moga byc klopoty ze obsluzeniem R9700 zwlasza ze jak sam mowisz nie masz markowego zasilacza mi 300 9500 PRO nie zabardzo chhciala ciagnac :] ale tez mialem kupiasty zasilacz . A co do zasilaczy to moge ci doradzic chiefteca ,huntkey'a ,antek'a ,mode coma to sa zasilki godne uwagi no jeszcze q-tec ale to nic specjalnego i glosne sa chociaz ronie o nich pisza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...