Skocz do zawartości
virtuomaniak

Wybor telefonu S55 M55 czy MC60

Rekomendowane odpowiedzi

To co wybierzesz zależy tylko od Ciebie i od Twojego gustu. S55 ma niewątpliwie najwięcej bajerków i największy prestiż. M55 i MC60 mają trochę mniej funkcji (np. brak Bluetooth i irda). Poza tym wiele się nie różnią od S55.

Ja osobiście z tych trzech wybrałbym M55, gdyż ma fajny design i robi niezłe zdjęcia dołączanym aparatem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam M55 i sobie chwale :) ladne zdjecia robi, i do tego aparacik z fleszem ktory naprawde sie przydaje :D no i design ma bardzo milutki :)

MC60 ma ciulowy aparat :? straszna bieda :/

Co do S55 to nie wiem bo nigdy telefonem sie nie bawilem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tez Ci polecam M55, jeden z niewielu siemensow ktorej design mi sie podoba (czerwony), a funkcje.. hmm te najwazniejesze ma czyli dzwonienie i wysylanie smsow ;) noi ladnie brzmiaca polifornia chyba 16 tonowa, wystarcza do pelni szczescia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coz... W sumie to raczej trudno porownywac te trzy modele, gdyz sa one kierowane do innych uzytkownikow.

S55 - biznesmeni - dodam, ze takze mozna podlaczyc aparat :P Jego jedyna wada to wyswietlacz - tylko 256 kolorow. Za to bateria trzyma dluzej niz w M55.

M55 - mlodziez - nic dodac, nic ujac - prawie to samo co S55, tylko, ze bez IrDY i BT, za to z lepszym wyswietlaczem - 4096.

MC60 - takze mlodziez - zbudowany na bazie M55 - tylko, ze ma wbudowany aparat, ale gorszy (mniejsza orzdzialka i brak lampy) od tego dolaczanego do M55 i S55 (IPQ-500 - dla S55 i IPQ-530 - dla M55).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi