uSh! Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 No wlasnie czym najlepiej usunac (doklanie usunac !) srebna paste termiczna w celu nalorzenia nowej warstwy? Nie chodzi mi tutaj o metode typu "recznik papierowy" :) Jakies preparaty dostepne w domu :) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 Ja używam do tego celu dezodorantu :lol: (byle nie antyperspiranta) i patyczków z wacikami pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 ja uzywam czegos z dodatkiem alkoholu i patyczkow z wata . tak usunalem arctic ceramique. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku2 Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 Sprytus salicylowy badz vodka. Nasaczasz wacik i scierach. Schodzi idealnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 Spirytus + waciki do uszu :) Zawsze bardzo dobrze pasta znika :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSh! Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Dzieki :) akurat wacik i spirytus mam wiec git :P narazie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelen Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 mydło + miękka szczoteczka do zębów! i woda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSh! Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Bez wody sie nie obejdzie :) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_del Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 papierowy reczniczek na sucho. pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 Pod kran drania i szoruj mydlem. Ja P4 znajomego czyscilem pod kranem, mydlem szczoteczka do rak i dziala po dzis dzien. Tylko trzeba dac troche czasu na wyschniecie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zolkie Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 wata i spirytus salicylowy, ja to robilem denaturatem i też było ok :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...