unkes15 Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 Mam problem z grafa MSI GF4 Ti4200 64 MB DDR na hynixach 3,6ns. Przy kazdorazowym wlaczaniu kompa (przyciskiem power) na ekranie mam pelno smieci, jakies pasy, kwadraty, roznokolorowe napisy, ale z grubsza widze zarysy tego co powinno tam byc. Po restarcie przez Alt-Ctrl-Del wszystko wraca do normy i mozna git pracowac. Przy normalnym restartowaniu kompa podczas pracy tez jest wsio ok, ale jak nawet na chwile wylacze kompa to znow kaszana. Mozecie mi powiedziec co jest nie tak z ta karta? Czy mozna to jakos naprawic? Aha. karta nie zglasza sie z biosem przy starcie kompa. Czy mozliwe ze jakis debil probowal zmieniac bios i mu nie wyszlo? Pomozcie bo moge kupic ta karte za 250 zeta i jedyny jej mankament to te smieci przy wlaczaniu. Karta nie ma radiatorow na pamieciach ale to chyba nie ma wplywu na jej zimny start no nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 kupuj ja i w tedy bedzisz myślał i sie bawił (tylko potarguj ise jeszcze to dobra cena ale potargować sie nie zaszkodzi) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Nie wiem jak to jest z tym ekranem BIOSu karty, ale mialem juz 2 Radeony, przy ktorych nic nie bylo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AJDAHO Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 te grafy domyslnie nie pokazuja nic podczas uruchamiania , ale mozna to zmienic edytujac bios karty graficznej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...