malarz84 Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 witam mam pytanie, dopiero poznaje linuxa i szukam w sieci linuxa ktory jest boot-ujacy i mozna go odpalic bez instalacji na dysku, czyli smiga tylko z CD, bardzo bym prosil o podanie linka z kotrego mozna by go zciagnac ... !!!z gory dzieki ,,, !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daleth Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 moze bys skasowal dwa pozostale posty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 Linux Knoppix...startuje z CD..a poszukaj sam...moze jakies pisma komputerowe, kazza, bittorrent...nie wiem...wpisz w google moze cos sie tez pojawi...a najlepiej zainstaluj np. Madnrake'a...tez jestem poczatkujacy ale mialem na zajeciach na studiach instalacje i to samo zrobilem w domu..proscizna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(D)jur(on) Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 1. Po kiego chu..... ci trzy posty 2. Czy szukales na ten temat choc 10 sekund czegos w necie ? 3. Wpisz w googlach Linux Live CD i powinno cos znalezc :P 4. Dystrybucje Live CD ktorych uzywalem: Knoppix, PLD Live CD, Slackware Live CD (albo jakos podobnie) 5. Jest mnustwo takich dystrybucji (sam mozesz nawet taka zrobic) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...