PPPiotrek Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 Mam płytę główną Epox 8RDA+, Win XP. Mam kłopot, podczas rozmowy przez mikrofon następuje jego powolne wyciszanie, widać jak suwak "zjeżdża" w dół. Zależy to od siły głosu zarówno u mnie jak i u osoby z którą rozmawiam. Co chwila muszę podgłaśniać. Ma ktoś może na to radę ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PPPiotrek Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Nikt nie spotkał się z podobnym przypadkiem? :( Może przez weekend ktoś odpowie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grosikboss Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Jakiego programu używasz do rozmowy ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PPPiotrek Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 Rozmawiam przez program Skype. Wiesz to chyba on coś "działa", bo po wyłączeniu programu gdy stukam po mikrofonie suwak juz się nie rusza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bahor Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 hehe ja mialem kiedys problem z winampem :) tylko mi sie glosniej samo robilo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grosikboss Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 Też używam Skype i on tak robi abyś nie słyszał tego co mówisz. Program jest tak pomyślany aby wszystko było jak przez telefon. Wszystko jest jak najbardziej oki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PPPiotrek Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 Właśnie że nie jest OK. Mikrofon ścisza się do zera, więc po paru chwilach osoba z którą rozmawiam przestaje mnie w ogóle słyszeć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grosikboss Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 Takiego cudu nie miałem. Wiem tylko, że ten program działa na zasadzie takim, że wycisza mikrofon tak, aby nie słyszeć to, co się powiedziało. A może masz wciśniętą tą funkcje WYCISZ MIKROFON. Spróbuj od instalować program i zainstalować ponownie. Może to pomoże. Lub nagraj inne stery do kart dźwiękowej. Bo naprawdę cuda Ci się dzieją. Wszyscy moi znajomi mają ten program i nikt nie miał z nim problemu taki jak ty opisujesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PPPiotrek Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 Też nie miałem takiego kłopotu dopóki nie zmieniłem dzwięku z SB Live! na SoundStorm. No ale dla pewności odtworzę system z kopii i sprawdzimy :) Mikrofon nie wyciszam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...