artie Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 Przez 2 wieczory zmajstrowałem takie oldskulowe podświetlenie wentylka na nagrzewnicy. Więcej fotek (również dwa hi-res dobre na tapete:)) na http://www.blaszakartiego.glt.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 naprawde fajnie. musza byc mocne diody. tak sobie mysle ze poprawilbys efekt jakbys wentyla machnal sprayem ale takim blyszczacym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Jedwabiste :D Vadeer mowisz o chromie w sprayu? Fajny efekt :) A dobra jest tez srebrzanka(sprawdzilem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 nie o chromie w sprayu. poprostu o dobrze blyszczacej farbie w sprayu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radoha Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Podswietlenie calkiem fajne :D Ale bardziej od swiecenia tego wentyla podobaja mi sie wzorki na scianie jakie dzieki temu powstaly :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 8O 8O 8O normalnie jak bys w sklepie kupil za gruba kase :D :D gratulacje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 no fajnie ci to wyszlo podoba sie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 Super :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CAREK13 Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 Gratuluje pomyslowosci, ja nie mialbym cierpliwosci, zeby siedziec i przyklejac i jeszcze dobierac katy swiecenia diod....Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 to.ja.nie.bede.zakladal.nowego.topica.tylko.pokaze.Wam.co.ostatnio.mi.sie.udalo."wy-mcgywerowac".z.moim.zalmanem.fb123 pomysl.zaczerpniety.z.moded-kompz.net.. oto.fotki: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 R.i.P: Super to wygląda. Zapuść jeszcze fotke jak to wygląda w dzień wyłączone / włączone :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 juz to widzialem :D jak dla mnie to nastepna bomba :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekk Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 juz to widzialem :D jak dla mnie to nastepna bomba :!:z opuźnionym zapołonem :wink: ale seryjnie mówiąc to wentylek jest cool :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 Zapuść jeszcze fotke jak to wygląda w dzień wyłączone / włączone :) niestety.nie.mam.cyfraka.bo.jest.w.serwisie...ale.w.dzien.tez.ciekawie.wyglada :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 nie powiem 8) jakby moj dziadek to zobaczyl to by mu rozrusznik serca nie wyrobil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicroMaster Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 jak ulozyles blue ledy ze tak ladnie swiatlo rozproszone??? malowales czyms smigielko??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 blue.ledy.sa.normalnie.z.tylu.wentyla.szeregowo...a.sam.wentyl.spryskany.srebrna .farba.w.sprayu..(nie.mialem.chromu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 blue.ledy.sa.normalnie.z.tylu.wentyla.szeregowo...a.sam.wentyl.spryskany.srebrna .farba.w.sprayu..(nie.mialem.chromu) rozkladales te wentyle :?: czy tak poprostu pomalowales :/ bo ja swoich nie moge rozlozyc :| nie wiem czemu :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 normalnie.go.spryskalem....dla.wszystkich.ciekawskich.proponuje.odwiedziec.tego. LINKA http://www.moded-kompz.net/?name=Mods&id=19 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...