Xanagaz Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 Chodzi o to, że ta emota powinna ruszać ustami > :lol: < ale u mnie tego nie robi. Jak temat jest na forum popularny to jego ikonka nie animuje się u mnie. Co jest :?: ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 pewnie masz IE. w ustawieniach sie pobaw. Pozatym byly te tematy juz rozpatrywane na forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgadza się mam IE :mrgreen: Co konkretnie mam poustwaiać :?: i czy ktoś by był tak miły i podał mi by adresy tych dyskusji :) :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 narzędzia > opcje internetowe > zaawansowane > multimedia > odtwarzaj animacje na stronach sieci web Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...