wunat Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 yup zaraz zarobisz po pupie ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 No tak w sumie troche to nie poprawne politycznie :). Tylko nie wiem czy jest jakiś mod tego działu :roll: wywal ten obrazek bo ja go wywale razem z Toba :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 o widać że jest jakiś moder :twisted: :twisted: :twisted: Czy nie mógłby Sp. _Vip_ przesłać pw do snapa co z nim jest może wtedy przeczyta lub odpowie :idea: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeSeL Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 wywal ten obrazek bo ja go wywale razem z Toba :evil: Przepraszam, a jest 'gdzieś' napisane w regulaminie czy w faq'u, że nie można mieć obrazka w podpisie (właściwie jest to skrypt php)? Jeśli jest to usunę znaczniki z podpisu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JB Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Hmm ... http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=24993 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisq75 Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 DeeSel a a tak naprawde to o co Ci chodzi??? Pies Ci zdechl?? i przyjaciela szukasz??? Wracaj do swoich nowych kumpli!!! Z Barwkompu!!!! No i co by nie bylo ze jestem wrogiem!!! Good Luck w nowym Teamie! Pozdrawiam serdecznie czlonek BYDGOSZCZ TEAM!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisq75 Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 a I DO TEGO WIERNY JAK BYS NIE WIEDZIAL CO TO ZNACZY POLECAM WSZELIEJ MASCI DOSTEPNE CI SLOWNIKI! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 (właściwie jest to skrypt php)Wlasciwie jest to obrazek generowany przez php, ale malo kogo obchodzi to czy jest statyczny czy dynamiczny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 (właściwie jest to skrypt php)Wlasciwie jest to obrazek generowany przez php, ale malo kogo obchodzi to czy jest statyczny czy dynamiczny. dokładnie jak powiedział przedmowca ... orazek to obrazek ... a co go tworzy to nie ważne .. to tak jakby obrazek z painta nie był obrazkiem, a obrazek w photoshopa był :) (no nie do konca ale moja mysla przewodnia jest to ze obrazek to obrazek :> .. w sumie jzu pozno bo prawie wpól do czwartej i z mysleniem to jzu kiepsko u mnie) a tak serio to Deesel jak jzu znalazles fajniejsze forum ktore ci sie podoba i ma moderatorów którzy tak ci byli potrzebni to idz tam .. ukochaja cie otwartymi ramionami i dadza zgode na obrazki w rozdziale 1024x768 w podpisie ... a jakbys nie doczytał regulaminu to: "4. Do podpisów nie wolno wstawiać obrazków, na to jestmiejsce pod nickiem (głównie z powodu spowolnienia ładowania forum). " Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 Generalnie rzecz biorąc SNAP to lajer!!!!! ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JB Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 Już nie chodzi o te 500 WU czy tam nawet UW na dzień. Ale jak ktoś, kto założył drużynę, może się tak nią zupełnie nie przejmować i olać. Nie ma co się dziwić że ludzie uciekają ... ot co. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 true true .. JB masz 100% racje .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 No rzeczywiście SNAP zachował się bardzo nieelegancko, ale może nam się jeszcze kiedyś odwdzięczy... ;) Nie ma co narzekać, trzeba robić swoje, powoli do przodu... :] Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zembol Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 poczekajmy jesio troszke moze snap uraczy nasz 30 x 500 uw za marzec :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 przecież było mówione ze nie liczy chyba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 Może zaskoczy czymś, ale narazie wygląda to na lipe roku :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JB Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 poczekajmy jesio troszke moze snap uraczy nasz 30 x 500 uw za marzec :) ta jasne, a w tym czasie ucieknie userów z 20K WU ... rachunek jest prosty. Liczy, nie liczy ale by się choć odezwał i z jedno WU na miesiąc wysłał... bo to co widzę, to wygląda co najmniej wiecie jak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 Snap mozesz sie odezwac :?: teraz juz emocje troche opadly moze nikt Cie nie objedzie :wink: wiadomo roznie bywa nie udalo sie i juz... moze chociaz powysylasz po 1 WU/dzien :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JB Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 Snap mozesz sie odezwac :?: teraz juz emocje troche opadly moze nikt Cie nie objedzie :wink: wiadomo roznie bywa nie udalo sie i juz... moze chociaz powysylasz po 1 WU/dzien :?: Przecież Snap nie ma się czego bać. Wcale nie pisal że to od marca tego roku ... może od 2005. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 snap odezwałby się albo chociaż liczył coś bo każdy wu jest potrzebny ja wracam do formy może będę koło 20 WU na dziń robił, moze jescze rpina przekonam do licznia ze mną Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 No, a ja zwerbowałem kolejnego zawodnika, który liczy około 8WU/dzień. Razem w teamie mam 11 kompów :D i jest git :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 a no git, kurde mi by robiło więcej liczyć, nie wiem czy zadziała moja moc przekonywania na rpina :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...