Skocz do zawartości
..::SNAP::..

od marca ostro lecimy - 500uw/dzien

Rekomendowane odpowiedzi

wywal ten obrazek bo ja go wywale razem z Toba  :evil:

Przepraszam, a jest 'gdzieś' napisane w regulaminie czy w faq'u, że nie można mieć obrazka w podpisie (właściwie jest to skrypt php)?

Jeśli jest to usunę znaczniki z podpisu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DeeSel a a tak naprawde to o co Ci chodzi???

Pies Ci zdechl?? i przyjaciela szukasz???

Wracaj do swoich nowych kumpli!!!

Z Barwkompu!!!!

No i co by nie bylo ze jestem wrogiem!!!

Good Luck w nowym Teamie!

Pozdrawiam serdecznie czlonek BYDGOSZCZ TEAM!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(właściwie jest to skrypt php)

Wlasciwie jest to obrazek generowany przez php, ale malo kogo obchodzi to czy jest statyczny czy dynamiczny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(właściwie jest to skrypt php)

Wlasciwie jest to obrazek generowany przez php, ale malo kogo obchodzi to czy jest statyczny czy dynamiczny.

dokładnie jak powiedział przedmowca ... orazek to obrazek ... a co go tworzy to nie ważne .. to tak jakby obrazek z painta nie był obrazkiem, a obrazek w photoshopa był :) (no nie do konca ale moja mysla przewodnia jest to ze obrazek to obrazek :> .. w sumie jzu pozno bo prawie wpól do czwartej i z mysleniem to jzu kiepsko u mnie)

a tak serio to Deesel jak jzu znalazles fajniejsze forum ktore ci sie podoba i ma moderatorów którzy tak ci byli potrzebni to idz tam .. ukochaja cie otwartymi ramionami i dadza zgode na obrazki w rozdziale 1024x768 w podpisie ...

a jakbys nie doczytał regulaminu to:

"4. Do podpisów nie wolno wstawiać obrazków, na to jestmiejsce pod nickiem (głównie z powodu spowolnienia ładowania forum). "

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już nie chodzi o te 500 WU czy tam nawet UW na dzień. Ale jak ktoś, kto założył drużynę, może się tak nią zupełnie nie przejmować i olać. Nie ma co się dziwić że ludzie uciekają ... ot co.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poczekajmy jesio troszke moze snap uraczy nasz 30 x 500 uw za marzec :)

ta jasne, a w tym czasie ucieknie userów z 20K WU ... rachunek jest prosty. Liczy, nie liczy ale by się choć odezwał i z jedno WU na miesiąc wysłał... bo to co widzę, to wygląda co najmniej wiecie jak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snap mozesz sie odezwac :?: 

teraz juz emocje troche opadly moze nikt Cie nie objedzie :wink: 

wiadomo roznie bywa nie udalo sie i juz...

moze chociaz powysylasz po 1 WU/dzien :?:

Przecież Snap nie ma się czego bać. Wcale nie pisal że to od marca tego roku ... może od 2005.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

snap odezwałby się albo chociaż liczył coś bo każdy wu jest potrzebny ja wracam do formy może będę koło 20 WU na dziń robił, moze jescze rpina przekonam do licznia ze mną

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...