blaaa Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 no przyznawac sie gdzie zarabiacie na sprzet i inne przyjemnosci :D ja pracuje w studiu poligraficzynym i wycinam ze zdjecia obiekty (szampon, krem, i takie tam) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 Jestem rencistą :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Ja składam kartony na mleko ...... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 w hucie na trzecią zmiane ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
primo128 Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Ja jestem strażakiem i dodatkowo myję samochody :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 w marketach pracuje jako "przynies podaj pozamiataj" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 a ja daje na gdanskiej i centralnym :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 a ja jestem drwalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Cytat w hucie na trzecią zmiane ;) Cytat a ja jestem drwalemGdzieś już o tym czytałem :wink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daar Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 A ja prowadzę swoją reklamową. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Pracuję w Elektrowni... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 bardzo ciezko pracuje w szkole - ucze sie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Cytat bardzo ciezko pracuje w szkole - ucze sie ;)Ja to samo co kolega ;) Naprawde ciezka praca :P Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Cytat Cytat bardzo ciezko pracuje w szkole - ucze sie ;)Ja to samo co kolega ;) Naprawde ciezka praca :P Pozdrawiam Harry :) Niestety albo stety ten sam zawód :|, ogólnie spoko tylko strasznie nisko budżetowy :lol: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Cytat Cytat w hucie na trzecią zmiane ;) Cytat a ja jestem drwalemGdzieś już o tym czytałem :wink: :lol:A ja w mleczarni na 7 piętrze 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Cytat Cytat Cytat w hucie na trzecią zmiane ;) Cytat a ja jestem drwalemGdzieś już o tym czytałem :wink: :lol:A ja w mleczarni na 7 piętrze 8)ja natomiast jestem starszym bulkowym w MC DONALDZIE :P :D :D :D tak naprawde to uczniem jestem, a kase ciagne od rodzicow i z allegro :D pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Cytat a ja jestem drwalema siekiera machales ;) a co do mnie to pracuje w szkole uczac sie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Cytat Cytat a ja jestem drwalema siekiera machales ;) a co do mnie to pracuje w szkole uczac sie ;) siekiera to moje narzedzie pracy :twisted: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 pracuje w firmie kurierskiej jestem pracownikiem operacyjnym kiepsko płacą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 A ja jestem administratorem sieci w "pewnej dużej firmie spozywczej" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!!!KASZTAN!!! Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 a ja pracuje w firmie ANGELA (chieftec.pl , sunbeamtech.pl , angela.pl) jako : webmaster , modding na zamowienie , skladam kompy(serwis komputerowy) , i polewke w sklepie sieje ;) nooo i jeszcze sie ucze ;) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 utylizuje smieci :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Bracuje strasznie ciężko - uczę się w szkołe :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 pracuje umyslowo ... szkola :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 JA obecnie jestem Zawodowym Bezrobotnym Chociaz ostatnio duuzą konkurencje mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 hehe nie piszcie ze sie uczycie bo to nie praca ;) Ja pracuje w zakladzie przetworstwa bursztynu =] mozna wiec powiedziec ze jestem jubilerem =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 ja zbieram grzyby do słoików :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 a ja pracuje jako nadrzedny ołwerkłoker mojego kompa :lol: ;) a tak na serio to wciaz sie ucze :((((( poza tym nauka to tez praca , i to chyba najgorsza bo przewaznie za darmo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Cytat ja zbieram grzyby do słoików :) halucynki?? :D jak tak, to ja od reki 100 sztuk biore ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 @bruce: podobno w zimie są drogie; inna nazwa: podgrzybek meksykański Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...