CeKaeM Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Witam panów (i panie, jeśli jakieś są na Tweak'u)! Generalnie nie mam problemów z systemami Microsoftu, ale to co mnie teraz spotkało, to kosmos - w folderach systemowych x:documents and settingsuserdane aplikacjimicrosoft i tym podobnych o3muję same krzaczory! Są to pliki o nazwach z błędami w składni, jakieś #%prostokąty itp., o zajebistych wielkościach, rzędu kilkunastu GB. Jeśli ktoś ma jakieś sugestie żeby się tego pozbyć proszę o pomoc i z góry WILEKIE THNX! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 zapusc scandiska Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeKaeM Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Hehe, dzieki za podpoiwedz:), ale te cholerstwo sprawia ze scandisk pzrestaje odpowiadac i jest jakis taki nioestabilny! Moze jakas inna sugetsia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 ja mowilem o tym scandisku dosowym (zapusc go z plyty albo cus) a jak nie da rady to idz do kolegi i u niego przelec, ale tak jak mowie dosowym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Sprawdz dysk checkdiskiem chkdsk x: /F x: to litera dysku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 Witam panów (i panie, jeśli jakieś są na Tweak'u)!Jakbyś nie wiedział, to nawet jednym z Moderatorów jest kobieta. :lol: Co do problemu, to mozesz zapuścić DOS'owy Norton Disk Doctor. Często radził sobie z podobnymi problemami, gdzie pod Windowsem nie można było tego usunąć. Problem może pojawić się, jeżeli korzystasz z NTFS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...