dis968 Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 No wlasnie mam taki problem mam zestaw głośników creativa 5.1 płyte główna Abist NF7-s i monitor LG FLATRON F700P zaznacze ze do słuchania źwięku używam zintegrowanej karty 5.1. Problem zaczyna się kiedy mam włączone głośniki otóż z 2 tylnich wydobywa sie irytjące dość głośne bzyczenie. Najdziwniejsze jest to kiedy naciskam przycisk wyłanczania w monitorza i monitor zgasa głośniki przestają bzyczeć. Czego to może być wina ? Dodam ze monitor próbowałem podłanczać pod DVI i normalnie. I jeszcze jedna żecz do kabla monitora kupiłem sprecjalną przedłużke w supermarkecie ale chyba ona niejest tego winą. Błagam pomużcie moje uszy niewytrzymują już tego brzęczenia! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 pewno przepiecie - podepnij zailanie od glosnikow do tej samej listwy co komp, moniek podlacz obok jak mozesz, pokombinuj z wtyczkiami i dwoma kontaktami ktos jakos to kiedys tlumaczyl tak mi sie zapamietalo nie jestem elektrykiem ze sie przyznam ;-) :P Pozdro 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biolog Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 W kompie mojej kobiety ( abitnf7-s,creative inspire2100, neovo f-415) dzieje się to samo. Teraz jestem away, ale jak wrócę (niedziela), to sprawdzę ten sposób. BTW to bzyczenie naprawdę wkurza, a operacje programowe, przestawianie kolumienek itd nic nie dają. Grrr.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloperflake Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 uziemienie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dis968 Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 zabawa w przestawia wtyczek nie daje efektu :( kto ma jakies inne pomysly ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dis968 Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 hmm nikt niewie co zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...