maku2 Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Witam Mam takie pytanie. Jak dodać nową usługę do windowsa XP??? Chdzi mi o to jak sie windowsa włacza inicjalizuje wiele procesów ktore możemu zatrzymac luz uaktywnić w panelu sterownia-->>narzedzia administracyjne-->>usługi. I własnie taka usługę chciałbym dodac tylko nie wiem jak :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Nie można sobie samemu dodać usługi. Program który działa jako usługa musi zostać napisany jako usługa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Można dodać usługę, ale to wiąże się z napisaniem odpowiedniego programu (działającego jako usługa) i dodaniu go do usług. Dodać go można w wierszu polecenia (oczywiście trzeba określić typ uruchamiania i inne bajery). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...