Marcin5611 Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Chciałem zmienić paste ale nie wiem co kupić i lie żeby stykło ? Arctic Ceramiquee czy inna?i ile żeby przesmarować gpu i pamięci Leadteka A310? Arctic Ceramiquee czy inna? CZy zmiana pasty wiąże sięz utratą gwarancji? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 ja u siebie zostalem z biala, bo jak przesmarowalem rdzen Arctic Silver 3 to temp zamiast spasc to wzrosla do prawie 80st. jest to sopowodowane tym, ze GPU jest wklesle na srodku i trzeba duzo pasty dac lub szlifowac rdzen. na pamieci polecam jakas paste ktora nie przewodzi pradu - ceramique powinna byc OK, ale ja mam zykla biala, bo nie ryzykowalem dawania AS3 na nie. co do utraty gwary - mi serwis glowny MSI odeslal karte, bo mialem srebrna paste na rdzeniu, ale po jej wyczyszczeniu i posmarowaniu biala gwarancje uwzglednili. ciekawi mnie czemu czepili sie o paste a nie czepili sie lutowanego tranzystora :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...