jan dzban Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 siema, jestem nowym użytkownikiem tego forum, czytam was już od dość dawna i w końcu postanowiłem się was o coś zapytać. mój sprzęt wygląda tak: p4 2.6 ht asus p4p800 twinmos na kościach M-tec 512 ddr 3200 cl 2,5 w "singlu" geforce 4 ti 4200 64 mb 3,5 ns gainward win xp prof. bez service packa mój wynik w 3dmark 2001 se 11200, i moje pytanie czy to nie jest trochę za mało? dodam, że hyperTrading mam włączony, stery od płyty głównej zainstalowane, a detonatory mam 45.23 wiem że ten temat był wałkowany wiele razy, ale nie znalazłem konfiguracji zbliżonej do mojej z góry dzięki za odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 imho wynik w normie - kreciles karte? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan dzban Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 nie, karty nie kręciłem. ten gainward nie ma radiatorów na pamięciach, a pozatym narazie na brak wydajności niemogę nażekać, chciałem tylko się dowiedzieć czy wszstko dobrze poustawiałem, czy coś jeszcze musze zrobić żeby było tak jak trzeba, ale jeśli mówisz że wynik w normie to chyba wszystko git! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 ogolnie wynik w normie. na 44.03 bedziesz mial wiecej pktow jesli cie to interesuje.. pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Wynik jest mniej wiecej w normie. Podkrecajac procka, w 3DMarku 01 bedziesz mial spora roznice. Po podkreceniu karty dojda kolejne punkty. Z reguly to, co widzisz w podpiach, to wyniki na max OC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 wynik w normie. Podkręć proca, kartę i dojdziesz do 15k :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...