Skocz do zawartości
metal

norton antivirus 2oo4 i problem z ... winrar'em330

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio chciałem przeskanować całego kompa i się ładnie skanowało, skanowało a tu nagle wywala komunikat: "Błąd krytyczny... 3019.1" Dołączona grafika yyy? ... dobra wchodze do pomocy technicznej, tam pishe żeby ściągnąć najnowshy update, to ściągnąłem ręcznie, zainstalowałem i se myśle że wshystko powinno chodzić, wale skana a tu znowu ten błąd krytyczny Dołączona grafika. Dobra wziąłem się za poshukiwania skubańca co to powoduje i ... i znalazłem Dołączona grafikaDołączona grafika najnowshy winrar330[instalka] Dołączona grafika ... nie da się go przeskanować bo wywala ten błąd krytyczny, co to ma wogóle być? czy ktoś miał takie coś?

Update: właśnie chciałem przeskanować instalkę z winrar'a 320 i to samo! Dołączona grafika

Chyba coś jest zwalonego w najnowshych update'ach do nortona Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm, dziwne 8O

Posiadam Norton Antivirus 2004 Professional Edition ze wszystkimi najnowszymi updatami i wszystko lata idealnie ;) Nie mam zadnego problemu z winrarem ani innymi zadnymi packerami. Polecam, przeinstalowac antyvira to czesto pomoga, bo pakiety nortona lubia sie kaszanic :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zrobiłem jeshcze raz reinstal i przeskanowałem "czystym" norton'em bez żadnego update'a tego winrar'a i to samo Dołączona grafika eeeh ... czyli to nie przez update ... to co to może być? Dołączona grafika czyżby postał tylko reinstal winka? [winXP]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam to samo. Tylko gorzej, bo oprócz instalatora winrara 3,3 mam jeszcze ze dwa inne programy, które wywołują błąd krytyczny podczas skanowania, a jednego z nich nie mogę znaleźć. RATUNKU! Co jest tego przyczyną lub jak to zwalczyć, najlepiej nie kasując tych plików.

Mam Windows XP i Norton Antywirus 2004 PL Standart

Takie zachowanie nortona dyskwalifikuje ten program. Chyba wgram antywirusa dr.web on działa doskonale…nooo chyba, że ktoś rozwiąże problem z nortonem, bo ja nie mam pojęcia, co mu nie pasuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi