alienn Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 witam mam problem z karta graficzna radeon 8500 64mb (HIS) a mianowicie 'trzepie' mi ekranem na lewo i prawo. widac to tylko w grach - normalnie w windowsie jest wszystko OK. nie jest to wina monitora bo probowalem na innym kompie z calkowicie inna konfiguracja i dalej sie tak dzieje :-( mam wrazenie ze podczas gdy na ekranie sie cos dzieje (ruszam sie gostkeim albo cos ) to nie trzepie. jak zatrzymam sie w miejscu to jest to wyraznie widaci, drazni to bardzo. pomocy bo niewiem o co chodzi mam najnowsze catalysty. z gory dzieki za odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 moze cos z odswiezaniem?jakie masz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Moje typy: 1. Zasilacz nie wyrabia 2. Za ciepło karcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alienn Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Probowalem w 800x600@85Hz i 640x480@85Hz i 1024x768@75Hz w demo FarCry (bo aktualnie mam zainstalowane) i na ekranie tytulowym jest spoko (szczegolnie jak jest duzo czarnego) ale jak wejde do opcji to masakra... karta jest niekrecona i na standardowym chlodzeniu wiec moze sie nie grzeje :P probowalem na zasilce 235wat i 300wat probowalem wlasnie w prince of persia (1024x768@75Hz) i chyba nic nie trzesie (albo przynajmniej tego nie widac)... nie wiem o co chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Co do zasiłki, to nie patrz na cyferki, które napisał producent. Sprawdź, jak się zachowują napięcia pod obciążeniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alienn Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 odpalilem wlasnie na probe radeona 9500 tez HISa - i chodzi, a wymaga dodatkowego zasilania... czy mozliwe jest ze to wina karty ?? ze cos sie walnelo i ze radoslaw umiera :-( :( :( :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alienn Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 moze bardziej sprecyzuje co sie dzieje na ekranie : ekran moze nie tak ze sie trzesie ale faluje okropnie i to wiadc wyraznie szczegolnie na liniach i w miejscach gdzie jest duzy kontrast. tak jakby jedna klatka jest wyswietlana jakby o 1 pixel bardziej w lewo a druga w prawo (albo odwrotnie :P). w kazdym razie widac to wyraznie i mnie wqrza w 3dmarku 2k1 faluje niemalze symbolicznie i trzeba sie wpatrzec w obraz i wtedy sie dostrzeze minimalne falowania ktore w niektorych momentach testu sie nasilaja hilfe :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 zarzuc jakimis screenami jak faluje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...