cobex Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Zamierzam kupić sobie kabel do Nokii 6610, jednak musi posiadać interfejs USB, nie posiadam na płycie głównej gniazd typu COM. W związku z tym mam pytanko, czy kabel ten działa razem z programami dostarczonymi do telefonu ? Jak nie to jaki soft jest dobry do np. wgrywania melodii i tapet ? Czy są jakieś problemy w użytkowaniu, chodzi mi głównie o standard USB 2.0, czy nie sprawia to jakiś problemów. Dzięki za wszelaką pomoc. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartuch Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Jak to nie masz COM-ów?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobex Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Na płycie Epox 8RDA3+ nie ma COMów ;) Stwierdzono że to zbędny balast. :). Nie liczę tych podpinanych do śledzia. pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Do wgrywania wszelkich plikow do komorki uzywaj tylko NPC Suite'a. Jesli tylko komp wykryje, ze 6610 jest podpieta to PC Suite zadziala- pisze z autopsji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 Jak juz to kup irde na usb Z programow do wgrywania i zgrywania grafiki, dzwonkow to urzyj oxygena lub mobimb, sa o wiele praktyczniejsze, a pcsuite tylko do robienia backapu. Jest dzial elektronika i tam powinien sie znalezc ten post. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 Z tego co ja widzialem na allegro kable do 6610 chodzily powyzej 100 zl, bo mialem kupic dla kumpla, ale jka uslyszal cene to zamowilem mu Fbus/Mbus. Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobex Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 Z tego co ja widzialem na allegro kable do 6610 chodzily powyzej 100 zl, bo mialem kupic dla kumpla, ale jka uslyszal cene to zamowilem mu Fbus/Mbus. Pozdrawiam Harry :) kable USB chodzą po 40zł a na COMA około 13-80zł. pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 nie kupujcie tandetnych kabli z niesprawdzonego zrodla. chodza takie zabaweczki co jak podlaczysz i zaczniesz cos robic to wywali tobie contact servis i po ptokach. a tego gwarancja nie obejmuje chyba. jesli masz kase to kub za 90 zet irde pod usb. bedziesz zadowolony a zawsze to sie przyda do innych reczy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobex Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 nie kupujcie tandetnych kabli z niesprawdzonego zrodla. chodza takie zabaweczki co jak podlaczysz i zaczniesz cos robic to wywali tobie contact servis i po ptokach. a tego gwarancja nie obejmuje chyba. jesli masz kase to kub za 90 zet irde pod usb. bedziesz zadowolony a zawsze to sie przyda do innych reczy... Kasy trochę mi szkoda, w końcu to tylko "kabel". Kupię chyba zwykły USB, nie uśmiecha mi się wydać więcej niż 40zł. pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...