Nessay Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Witam. szukam programow ktore by oblioczaly : rownania kwadratowe + wykresy, nierownosci kwadratowe, wielomiany, funkcje, ciągi, sinusy cosinusy tangesy conangesy + wykresy itp macie moze nazwy tych programow albo cos takiego? z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Proponuje MatLab :D prawdziwy kombajn, policzy prawie wszystko... PS. Do "sinusy cosinusy tangesy conangesy" to wystarczy kalkulator naukowy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Witam. szukam programow ktore by oblioczaly : rownania kwadratowe + wykresy, nierownosci kwadratowe, wielomiany, funkcje, ciągi, sinusy cosinusy tangesy conangesy + wykresy itp macie moze nazwy tych programow albo cos takiego? z gory dzieki No ja uzywam na collegu Mathematica v5 i jestem z niej bardzo zadowolony. Niesamowicie dobrze udokumentowany soft. Polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 jeden z najlepszych to mupad :) naprawde fajny program :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 A ja polecam Derive - cudow nie robi, ale do tego co Ci potrzeba nadaje sie znakomicie. No i jest bajecznie prosty w obsludze ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 A ja polecam samemu napisac :> Sam kiedys napisalem super-zaawansowany program do obliczania ukladow dwoch rownan ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...