Nyny Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Ludzie pomozcie mi blagam bo juz nie mam nerwów. Kupilem ostatnio expoxa 8rda3+ wszystko montuje wkladam 2x256 twinmos do dual ddr i nic. Plyta nie wstaje na wyswietlaczuy blad C1(czyli memory). Przekladam pamieci we wszyskich mozliwych kombinacjach i nic. Za chiny nie wstaje na 2 modułach. Wkladam 1x 256 Twinmosa i smiga... Jade do servisu z plyta gosciu wklada do niej chyba z 10 roznych poamieci do dual ddr poczawszy od noname'a skonczywszy na infineonach. NIC! Mowi mi ze mi wymieni plyte na nowa bo ta jest zepsuta. POniewaz nie bylo 2giego 8rda3+ wiec wziolem 8rda3i. Montuje wzytsko i to samo... Czy ktos wie co jest nie tak. Przeciez to niemozliwe zeby w 2ch plytach nie dzialaly na 2ch kostkach pamieci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Jaką masz zasiłke?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 wyglada to tak, jak by twoje pamieci plyty psuly... :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 no wlasnie takj to wyglada. tylko ze jak wloze je obydwie do byle jakiej plyty bez duuala to smigaja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavers Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Polecam do sprawdzenia Ramów Windows Memory Diagnostic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 heh i problrem rozwiazany. przyczyna: blaszka ktora sluzy do mocowania plyty glownej do obudowy zwierała sloty pamieci i stad moj problem. uwazajcie na podbna sytuacje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...