pablo163 Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Witam Mam ogromny problem :( Mianowicie potrzebna mi zawartosc plyty od tej kamerki.Czy nie wie ktos skad moze zessac to oprogramowanie co tam jest? Sterowniki juz mam ale nie mam oprogramowania :( Bardzo prosze o pomoc.. Moze ktos z was ma taka kamerke i mogl by sie ze mna np na dc++ umowic i dac mi zessac to oprogramowanie. Bede bardzo, ale to bardzo wdzieczny!! Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 wejdz na usenet napewno ktos ci wystawi na ftpa, or something :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 zebym ja wiedzial co to ten "usenet'...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 usenet czyli grupy dyskusyje czyli np w outlooku ustawiasz sobie w serwerze grup dyskusyjnych news.onet.pl i tam znadzjesz grupe o kamerach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 ale jak to ustawic? Daje ten adres co podales do outlooka.Robie grupe ale mi wywala jakis blad :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 Chodzi Ci o "PIXELA ImageMixer Ver.1.0 for SONY" ?? Bo jezeli tak to mam takie cos :) update: ten program ma 23MB, cala plytka 230MB. Wrzuce na ftpa co tam byś chciał :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 Wielkie,wielkie THX!!! Kosmo Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...