Link_mc Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Może to już gdzieś było pokazywane ale;) dziwi mnie to jak można składać takie kompy...:) (Ja też Chce) i ciekawe czemu oni nie puszczają 3dmarków:P zresztą sami obadajcie:) http://www.go-l.com/desktops/machl38/featu...tures/index.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 To jest na tej zasadzie.. ZROBILISMY BO POTRAFIMY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 w lutym ma sie ukazac wersja z P4 EE 4GHz i z Prescottem 4Ghz ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Marzenia.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Link_mc Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 ale ... jak oni takie coś!! mogą robić... przeca za 40 tysiaków można se już wporzo auto kupić:), zresztą widzieliście te monitory... ja pierdziele;P jak takie coś mogą robić..... zresztą te chłodzenie.... co to jest woda?? ciekły azot?? bo nie czytałem tam tego:P przeciesz tam moga ci wsadzić do kompa 16gb..... no nie.. ja też tak chce.:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 chlodzenie to freon, ja bym tego nie kupil, co to za przyjemnosc miec juz wszystko zrobione :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Ja też takiego chce <wali w ściane i gryzie biurko> :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrunetWieczorowaPora Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 moim marzeniem jest komp ktory upgradeowalby sie po wgraniu nowego softu .. czysta fantastyka .. wgrywasz nowe oprogramowanie a z p2 robi sie p4 i takie tam ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepons Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 chlodzenie to freon, ja bym tego nie kupil, co to za przyjemnosc miec juz wszystko zrobione Chłodzenie to prometeia mach, bazujący na sprężonym powietrzu Też bym takie chciał :D temp -~25 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Kepons no co ty, -25C jak masz na prommy to strasznie biednie. Tam sie duzo lepsze tempy osiaga. Przecierz to lepsze od mojego, a ja na moim mam najgorzej -28C(srednio -29 do -35, ale skalibrowac musze jeszcze) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Link_mc Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 no nie ale jak tak można... wejdzcie sobie tam gdzie cześci sobie wybierasz... te dyski.. 16 tysieci dolarow jakis ultra scsi .. ja pierdziele jak tak można!! teraz koszmary będe miał ,czemu ci ludzie nie zapuszczą na kompie z 16gb ramu z plyta 2 prockowa itd... 3dmarka 3k2?:P Wynik by był słaby;P :P moze z jakies 3k:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solmyr Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 a moim marzeniem jest nieslyszalny komp, cichy absolutnie, nie wydający żadnego dźwięku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Link_mc Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Ja wiem jak to zrobić:P są dwa proste sposoby 1.Gdy komp pracuje:P to hop siup z nim do wody będzie tylko plusk a potem monitor zgaśnie a potem milczenie:P 2.Kupujesz sobie ciekły azot:P i oblewasz nim procka i wszystkie wentylatory:P i komp cichutki:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 a moim marzeniem jest nieslyszalny komp, cichy absolutnie, nie wydający żadnego dźwiękuno prawie mi sie to udalo :P slychac tylko ledwosłyszalny szum powietrza z odleglosci 20cm od obudowy :P a swoja droga 2TB to troszke duzo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 2.Kupujesz sobie ciekły azot:P i oblewasz nim procka i wszystkie wentylatory:P i komp cichutki:) a co z pracą HDD lub CD ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 a moim marzeniem jest nieslyszalny komp, cichy absolutnie, nie wydający żadnego dźwięku tak no właśnie idealna cisza, ale by było niewąsko (chyb apo zakupie nowej grafy (czyt za czasów gdy moje wnuki benda się bawić na marsie w piłke) to pora zbierać na WC, do tego chciałbym aby komp uruchamiał się tak samo szybko jak hmm np: kalkulator :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phase Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 bylo to na forum. szkoda tylko ze ta firma tak naprawde nie istnieje.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 szkoda tylko ze ta firma tak naprawde nie istnieje..Co masz na myśli?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 Hehehe, komp fajny ale tak na prawde moim marzeniem jest moj wlasny komputer, poprostu jak dla mnie spelnilo sie i wiecej mi nie trzeba a nie ma to jak kupowac sobie kroczek po kroczku czesc po czesci a nie cyk! i miec machine za 40k, zadna przyjemnosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 Hehehe, komp fajny ale tak na prawde moim marzeniem jest moj wlasny komputer, poprostu jak dla mnie spelnilo sie i wiecej mi nie trzeba a nie ma to jak kupowac sobie kroczek po kroczku czesc po czesci a nie cyk! i miec machine za 40k, zadna przyjemnoscDokładnie. Ps. Wie ktoś może jakiego kompa ma w domu Bill Furtki?? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 Poprostu powala :) Już wcześniej to widziałem, ale ten komp jest czymś niesamowitym :) Ale panowie niesamowity przez ile? Przez pół roku? przez rok? Za rok ten komp będzie śmieciem :) Inne technologie coraz to lepszy sprzęt. Ja chciałbum posiadać procesor kwantowy. I takie będą ponieważ minimalizacja krzemu nie będzie opłacalna. A pierwsze procesory kwantowe już obliczają proste operacje :) Poczekajmy z 5-10 lat. Pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P0Z Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 Łeee brzydki - za dużo świecących się elementów... na cholere mi jakiś panel na obudowie? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 A ja mam skromne marzenia: - Dziuron 1800 - ASUS A7N8X-DeLuxe - 512MB dobrego RAMu - Dysk np. WD 120GB z 8MB kaszy - Jakis GejFors 3 Ti - Zwykla buda z dobra zasilka I to by bylo na work stacje tak zeby KDE smigalo :> A na serwer: Cokolwiek na platformie INTELa z pamiatkami ECC i "skazikami" :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 Ja chciałbum posiadać procesor kwantowy. I takie będą ponieważ minimalizacja krzemu nie będzie opłacalna. A pierwsze procesory kwantowe już obliczają proste operacje Poczekajmy z 5-10 lat. Pamiętam ten artukół z CHIP'a jakis czas temu. Przedstawiano tam właśnie budowe i zasade działania układów kwantowych , ale z tego co pamiętam to jeszcze nie potrafią utrzymać takich prostych układów "przy życiu" bo wiązania chemiczne się rozpadają. Ale na pewno w tym kierunku pójdą nowe technologi , no chyba że wymyślą coś jeszcze bardziej genialnego :wink: Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 no nawet niezły ten komp prawie tak dobry jak moj :lol: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 a mi sie nie podoba - moj komp marzen to brak kopa - to by bylo zycie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 a mi sie nie podoba - moj komp marzen to brak kopa - to by bylo zycie :lol:No to oddaj mi twojego kompa i się twoje marzenie spełni. Adres na który masz przesłać kompa wyśle ci na PM :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 i tak by wolal miec tranzystor optyczny(swiatlo zamiast pradu) bym opatentowal i mial bym tyle kasy ze Microsoft'a bym kupil :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...