member12 Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Zawsze jak wlaczam worda to mam zwis kompa i tylko twardy reset dziala.po formacie to samo zainstalowalem innego offica to samo co to moze byc,help ! mam gigabtega-7vax a xp 2000+ radeon 9200 512 ddrno-name zasilka 300w nie krecone sory topic byl ale dzialy pomylilem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Jaki system, jaka wersja word'a ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
member12 Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 system xp word 2003 a na xp wordzie to samo ...;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 Sprobuj wylaczyc zbedne oprogramowanie dzialajace w tle (zwroc uwage na tray). Bycmoze ktorys z nich powoduje konflikt oprogramowania. Jezeli nie pomoze - przydaloby sie zainstalowanie systemu od nowa. Tez mam XP (z dodatkiem SP1 (jego tez mozesz zapodac, jesli nie masz)) i obie wersje dzialaja bez zastrzezen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...