malarz84 Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 witam, szukam programu do rozmowy glosowej ... chodzi mi dokaldnie zeby mozna bylo gadac nap w 5 osob na raz ... !! znace cos takego, jak tak to bardoz bym prosil nazwy i najlepiej lokalizacje gdzi tego szukac .. !! z gory dzieki i pozdrawiam .. !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_i_t_t Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Mówisz i masz : - programik TeamSpeak http://www.teamspeak.org/ Potem wchodzisz na jakiś serwerek np Banita.pl i rozmawiasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malarz84 Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 dzieki bardzo czegos takiego szukałem .. !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malarz84 Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 jest ok ale czukam jednak czegos innego w team speek trzeba postawic gdzies serva, mi to nie pasuje zabardzo ... szuakm czegos innego, moze cos jeszcze:??:jakis inny tytul ??:P)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reksio Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Polecam PanTalk do rozmów wieloosobowych, albo skype do jednoosobowych. Adresów nie znam. Poszukaj w google. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woojas Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Raczej PalTalk z tym ze nie jest darmowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...