Venom86 Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Mam pytanko. Jeśli mój PC jest połączony z SDI przez LAN normalnie poprzez k.sieciową, to czy moge włożyć drugą k.sieciową do swojego kompa i wypuścić z niej kabel do kompa mojego kolegi, i ustawić tak żeby miał widoczną moją sieć i internet? Czyli mój komp daje internet i lan do kompa kolegi. Da sie to zrobic? Słyszałem cos o połączeniach mostkowych i nie wiem czy o to chodzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4cik Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Ja jestem tym kolegą :) Nie wiem czy mozna komp rozzucony na sieci "pajęczynke" dodatkowo połączyc z kompem szeregowo i czy to jest przez siećiówki czy przez COM ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venom86 Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 nie nie nie...jesli chodzi o ten drugi kabel do kompa kolegi to nie wchodzi w rachube zaden inny oprócz zwykłego do sieciówki RJ45, tylko ze bez przeplotu (a moze "z przeplotem"?:) ) w kazdym razie na 2PC kabel a nie na switch, a taki kabel juz mam. I problem w tym zeby w ten sposób połączyć ten komp kolegi z moją siecią. no ! :0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam1988 Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 z przeplotem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hts Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 jaki windows? najczesciej pomaga wlaczenie udostepniania polaczenia internetowego na karcie z ktorej dostajesz net ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...