Uneek Eth Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 A u mnie minimalnie przycina przy checkpoint'ach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 A u mnie minimalnie przycina przy checkpoint'ach...A na jakim AA grasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 Ludzie! Wiecie może jak ulepszyć działanie tej gry. Na moim sprzęcie z podpisu w wielu momentach nie daje się grać. Prędkość spada nawet do 5FPS. Próbowałem z różnymi sterami, instalowałem patche i nadal jest tak samo. Co gorsza zmniejszenie detali prawie nic nie daje. Nawet jak ustawie w 640x480 i detale na min to tnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 Ludzie! Wiecie może jak ulepszyć działanie tej gry. Na moim sprzęcie z podpisu w wielu momentach nie daje się grać. Prędkość spada nawet do 5FPS. Próbowałem z różnymi sterami, instalowałem patche i nadal jest tak samo. Co gorsza zmniejszenie detali prawie nic nie daje. Nawet jak ustawie w 640x480 i detale na min to tnie. i u mnie tnie... i to w wyjatkowo dziwnych momentach :/ (ale jezeli nawet w 640x480 i minimalne detale to moze sprobuj zainstalowac patch albo inne stery) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daar Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 Witam. Gra jest niedorobiona pod wzgledem wydajności. Twórcy bardziej nastawili sie na efekty wizualne (cienie, gra świateł itp.) Pod tym wzgledem gra jest zrobiona ciekawie. AA w tej grze nie działa, a przycina także na moim sprzęcie. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 Dokładnie. U mnei było max płynnie, do czasu, gdy nie włączyłem AA. Nie dało to NIC, a wydajność bardzo spadła. Po prostu gra nie obsługuje antyaliasingu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzes Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Gra ktoś w Halo na takiej grafie?? I jak wam to chodzi, bo u mnie nie za ciekawie to wygląda niestety :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 Gra ktoś w Halo na takiej grafie?? I jak wam to chodzi, bo u mnie nie za ciekawie to wygląda niestety :( Na moim konfigu chodzi w 800X600 w pelnych detalach srednio 20-25 klatek i wyglada normalnie w przeciwienstwie do wersji beta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Link_mc Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 A ja mam pytanie jak to pujdzie u mnie?? mam nadzieje że na full:( bo słyszałem ze halo wymaga niezłego kompa żeby na full poszedł:) a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 U mnie nie działa zbyt ładnie. Gram w 800x600 i detalach na medium i niestety potrafi czasami zwolnić nawet do 12-fpsów. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzes Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 No u mnie też za ładnie nie chodzi. Trzeba 800X600 i detale też lekko obniżyć. Choroba, może mam jakąś bete. :? A ja mam pytanie jak to pujdzie u mnie?? mam nadzieje że na full:( bo słyszałem ze halo wymaga niezłego kompa żeby na full poszedł:) a Weź tu nie dołuj ludzi :) Jak bym miał takeigo kompa to by mi wszystko śmigało na full... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 Halo to taka gra ze nawet na super kompach sie bedzie czesem 20fps. Ja gralem w 1024 i wszystko na high (bo czy dalem na low cvzy na high to gra chodzila tak samo, czylo na ogol 30fps, czasem spadalo do 20, w extramalnych przypadkach nizej) grac sie dalo - gierke ukonczylem w coslosci na takich ustawieniach. Multiplayer juz dzialal duzo plynniej.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 wie ktos moze jak to chodzi na Gf3Ti200@500? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 Swoją drogą takie działanie gry to chyba wina kiepskiej konwersji z konsoli. Przecież Halo nie ma jakiejś niesamowitej grafy, a u wielu ludzi na mocnych sprzętach skacze. Np. Unreal 2 ma grafę o wiele lepszą i ładniejszą i chodzi u mnie płynniutko w 1024x768x32 w max. detalach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Link_mc Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 Ramzes:P ja poprostu mam radoche :P i sie pytam czy mi sie nie będzie to cieło bo przez 2 lata jechałem na Ge forcie 2 pro z herca:D karta byla wporzo 6 k a z podkreceniem 6 i pol w 3dmarku 2001:)A teras:P to miodzio nic sie nie tnie:P aż niekiedy jak mam 50-60 fps to se wmawiam że się tnie:D bo nie umie w to uwierzyć że tak płynnie:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 Swoją drogą takie działanie gry to chyba wina kiepskiej konwersji z konsoli. Przecież Halo nie ma jakiejś niesamowitej grafy, a u wielu ludzi na mocnych sprzętach skacze. Np. Unreal 2 ma grafę o wiele lepszą i ładniejszą i chodzi u mnie płynniutko w 1024x768x32 w max. detalach. Dokladnie,tylko filmik na 1 mapie lekko skacze a tak to cala gra wymiata i jest zdecydowanie lepsza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cozaq Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 warto to odpalac? kumpel mi wlasnie pozyczyl.. 2003 rok, phi, zaspokoi mnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 warto to odpalac? kumpel mi wlasnie pozyczyl.. 2003 rok, phi, zaspokoi mnie? Hmm tego nie wiem... :lol: Ale gra bardzo fajna. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Gra niezla,aczkolwiek gdzies po polowie robi sie troszq monotonna bo ciagle mamy te same lokacje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 warto!!!!!! giera naprawdę spoko, grafa też niczego sobie. ogólnie gier miła dla oka i można sie przy niej rozerwać szczególnie w misjach z "samochodem" (bardzo dobrze, a nawet genialnie rozwiązane sterowanie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 (edytowane) No łazikiem fajnie sie powozi, ale ciekawie sie robi kiedy pojawia się trzecia rasa i znajdujesz się między młotem a kowadłem. Edytowane 28 Sierpnia 2005 przez samm-ur Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cozaq Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 dobra, istaluje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Halo, co w tłumaczeniu znaczy aureola(chyba nie każdy wie), została uznana grą kultową. To wspaniała gra z zajebistą muzyką, klimatem i bardzo dobrą grafiką. Sorki, ale nie mogłem się powstrzymać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Kultowa, bo miala najlepszy mp z x boxowych gierek. Singiel mnie nie porwal... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 (edytowane) A mnie porwał i to kilka razy. Edytowane 29 Sierpnia 2005 przez qqrydza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RauloS Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 fajna jest ta gra niech ktos cos napisze :) ? lepsza np niz doom3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 no wg. mnie lepsza ps. zobacz wyżej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2010 Szukam jakiegoś moda poprawiającego grafikę ewentualnie dodającego co nieco do samej gry. :] Gra już nieco stara, ale może jakiś halo-maniak akurat się trafi. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2013 Masakra jakaś. Odpaliłem halo i nie mogę się oderwać. Zamiast katować batman'a lub assassin'a to wracam do tego staruszka. Zaczęło się od OST do tego tytułu i dalej poleciało. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2013 Heh, ja też wracałem kilka razy aż skończyłem na najwyższym poziomie trudności :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...