Jelen Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 NO zobaczymy ja k POWER Z NIEMCEM DO AKCJI wkroczą to zobaczycieszczerze mówiąc nie robi to na mnie wrażenia ;) ;) ;). Raf powiedz dokładnie co ty kminisz! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelen Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 widzialem na orbie, ze ludzie czesza po 5k na gf'ach. maly szczegol, ze karty sa krecone do pozionu 170gpu i 360 mem :Dmiałem taka karte moj szłą 160/360 i na Procu 1Ghz cisłem 3.6k! mimo że robiłem ten wynik 2 lata temu jeszcze na w98se i starych supportach ,nadal jestew w 5 piątce na świecie w kategori CPU do 1Ghz! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 NO zobaczymy ja k POWER Z NIEMCEM DO AKCJI wkroczą to zobaczycieszczerze mówiąc nie robi to na mnie wrażenia ;) ;) ;) na mnie tez nie bardzo... ;) hehe nie no zartuje... no offence... ;) Acha... a teamy beda sie liczyc? czy kazdy bije na siebie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 hehe, szkoda ze nie mam starej karty co meczylem, 170 /340-350 spkojnie biegalo z powietrzem... ]:- ) no nic ale pora zaopatrzyc sie w cos fajnego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 NO zobaczymy ja k POWER Z NIEMCEM DO AKCJI wkroczą to zobaczycieszczerze mówiąc nie robi to na mnie wrażenia ;) ;) ;) na mnie tez nie bardzo... ;) hehe nie no zartuje... no offence... ;) Acha... a teamy beda sie liczyc? czy kazdy bije na siebie? Teamami tez mozna ;] ale mysle ze to bez sensu bo z Naszym teamem Sinus nikt zabardzo nie ma szans :D :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelen Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 NO zobaczymy ja k POWER Z NIEMCEM DO AKCJI wkroczą to zobaczycieszczerze mówiąc nie robi to na mnie wrażenia ;) ;) ;) na mnie tez nie bardzo... ;) hehe nie no zartuje... no offence... ;) Acha... a teamy beda sie liczyc? czy kazdy bije na siebie? Teamami tez mozna ;] ale mysle ze to bez sensu bo z Naszym teamem Sinus nikt zabardzo nie ma szans :D :D :D :Dja bez timu was zniszcze ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 noo... to sie okaze... :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 ja proponuje modyfikacje zeby wszyscy ustawile proce na ta sama szybkosc powiedzmy 2,0ghz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelen Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 ja proponuje modyfikacje zeby wszyscy ustawile proce na ta sama szybkosc powiedzmy 2,0ghznie bo B2.0Ghz > A2.0Ghz >P2.0Ghz więc to bedzie głupie pozatym FSB wchodzi w gre. Nie ma co robic przedziałów. Poprostu bez ograniczeń dajemy wszytsko max Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 To jakie karty kupujemy? GF 256 SDr czy DDr ? SDr jest tansze bo mozna dorwac takiego za 60zł a DDr kosztuje okolo 100 ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 DDR liczy sie najwyzszy wynik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 DDR liczy sie najwyzszy wynik ten juz zadowolony bo CLAPa an allegro dorwal :P ja jutro pobiegam po komisach w ol i moze cos bedzie. zapowiada sie ciekawa rywalizacja jak karty sie dostanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 http://allegro.pl/show_item.php?item=21185857 zamawiam ta karte ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 teraz ceny gf256 na allegro podskocza, bo ludzie z tweaka beda sie o nie zabijac :lol: powodzenia w licytacji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 heh jesli beda sie licytowac to po prostu kupie karte na gieldzie i tyle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 to zerknij tam jak mozesz. moze beda mieli wiecej kart i przy wiekszym zakupie salyby jakis konkretny rabat. wyszlo by taniej i wszyscy by mieli identyczne karty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 a ta jest moja http://allegro.pl/show_item.php?item=21047225 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Boze... jaki ja bylem kiedys glupi ;( ... gdzies rok temu sprzedalem takiego GF za 120zl ... i to zajebistego do OC :evil: ... Tez bym na cos takiego poszedl... ale $$$ .... :( ... moze zalapie sie na "second edition" ... ale sledzic chetnie bede... Mam nadzieje ze zdjecia tez bedziecie zamieszczac :twisted: raf: mialem identyczna... i sprzedalem dawno temu za psie pieniadze :( OT: berkut: jak tam twoj rad 8500 :twisted: ... cos ucichl nasz wyscig :P ... Ja dowiedzialem sie ze qmpel jest dobrym elektronikiem... mial mi juz pomagac... ale $$$ potrzebuje i za niedlugo ktos moje herkulesiatko odemnie odbierze :( ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 jestem pierwszy narazie wiec co sie mam wogole meczyc.... narazie radeon u kumpla jest i jest mu tam dobrze wy sie bojdzie modow ktore opracowalem do tego gfddr ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 juz szykuje lutownice i jakies radiatorki na pamieci ale bedzie zabawa ale musimy tac conajmniej miesiac albo nawet dwa na zabawe bo troche lipnie z czasem jest teraz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 tez uwazam, ze 2 tygodnie na skombinowanie karty i 2 tygodnie na zabawe to malo, za malo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 mod napienia na gpu i mem ?? ja tez juz mam plany jak to zrobic zeby plyty nei spalic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 mod napienia na gpu i mem ?? ja tez juz mam plany jak to zrobic zeby plyty nei spalic hehe widze ze podobnie myslimy ale narazie proponuje sie nie dzielic z innymi danymi, wpierw opracujmy wszystko - drozyny sa mile widziane, co kilka glow to nie jedna, jak juz rozpoczniemy konkurs to pokazemy co i jak robic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Ci bardziej zaawansowani w paleniu sprzetow za pomoca lutownc beda mogli pozniej pokazac co i jak ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 berkut to jak zakladamy team gf256@FC ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 no to ustalamy, ze pierwszego marca zaczynamy zabawe, a koniec na pierwszego kwietnia :) Moze byc? hehe juz to czuje, ale bedzie jazda!! :twsited: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 moze poczatek maja koniec ?? miech troche malo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Moze ustalimy ze poczatkej zaczyna sie juz dzis, zaraz wymyslimy jakis watek dlugosc konkursu... mysle ze potrzeba by byl dluzszy, moze az do odwolania po prostu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 no spoko RaF tylko wiesz... pol forum jzu bedzie gotowe za miech... widzac zapal naszych forumowiczow ;)... No to ok... robimy tak, ze od poczatku marca zbieram wyniki a do kiedy to sie potem ustali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 moze byc. ja sie zgadzam :) Power By AMD juz jakiegos gf256 na sdrach zalatwil - bedzie na czym trenowac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...